Assist Ålesund går inn som hovedpartner!

Vi er svært glade for å annonsere at Assist er med på laget! Inngangen deres i klubben definitivt bli lagt merke til.

Annonse:

Foto: AaFK

Haugen Kontorforum AS som gjennom 50 år har bistått det lokale bedriftsmarkedet på Sunnmøre med kontorløsninger ble på slutten av 2023 en del av Assist Norge. Assist er et selskap med hovedkontor i Haugesund  som over de siste årene har bygget seg opp i Sør Norge og de er nå lokalisert i 8 byer, deriblant Ålesund som blir et av deres største kontorer.

Navnet på selskapet gjør det enkelt å trekke konklusjonen om at de er i overkant interessert i fotball og gjennom samtaler mellom klubben og selskapet så kan vi definitivt bekrefte at her var det mange felles tankesett og et sterkt ønske om å skape noe sammen innenfor idretten.

Partneransvarlig Tarjei G. Omenås var svært fornøyd med å få med Assist med på laget.

- Vi har vært heldig som har hatt Haugen Kontorforum inne som trofast patriot i mange år. Nå som de blir en del av Assist var det utrolig kjekt at gjengen fra Haugesund ønsket å komme inn som hovedpartner i klubben. Assist kommer inn som en fantastisk støttespiller og ressurs for oss, som ønsker å være med på å sette sitt preg på lokalene våre på VIP-en. Assist sin inngang i AaFK kommer definitivt til å bli lagt merke til, forteller Omenås.

Avtalen inneholder blant annet en betydelig oppgradering på det tekniske utstyret i det som tidligere het "hovedsalen". Fra og med denne sesongen og de neste fire årene så vil dette bli Assist losjen, her vil Assist levere nytt lydanlegg, skjermer og ikke minst en stor Led skjerm som skal gi de besøkende hyggelige opplevelser både på og utenfor kampdag.

Utstyret som leveres til losjen er også veldig relevant for Assist sin satsing i regionen, her er planen å bli en markedsledende aktør innenfor AV løsninger og selskapet har allerede ansatt to nye dyktige kollegaer på området som vil være lokalisert i Ålesund.

Det vil samtidig være fullt fokus på videreføring av de eksisterende tjenestene som selskapet leverer og også her er det gjort flere ansettelser for å styrke tjenestetilbudet til kundene. Blant annet vil det bli en utvidet satsning på Canon sine utskriftsløsninger og Canon Norge er også en sterk bidragsyter til avtalen mellom Assist og AaFK.

Oppsummert så er både partnerskapet og Assist sitt engasjement i Aalesund en betydelig satsning fra Assist sin side og fokuset på lokal verdiskapning står i fokus. 

Gjengen i Assist gleder seg til sesongstart og ser frem til mange hyggelige stunder på stadion, selvfølgelig med en felles målsetning om opprykk til Eliteserien.

Annonse fra Obos-ligaen: