Arrangerer nasjonal turnering

Andre helgen i april kan du se noen av de største talentene i Norge i aksjon på Color Line Stadion.

Annonse:

9. og 10. april arrangerer vi NTF Elitetiltak G16. Da blir det fotball fra morgen til kveld. Vi får besøk av Haugesund, Kongsvinger, Mjøndalen, Molde, Viking, Bryne, Raufoss og Åsane. 

- Vi arrangerte tilsvarende tiltak/turnering for G13 i 2019, men det er første gang vi har dette på G16-nivå, sier utviklingsleder Sindre Eid. 

Han ser frem til å være verter for turneringen. 

- Vi i AaFK synes det er kjempeartig og få lov å arrangere et slikt tiltak på Color Line stadion. Det å få spille på hjemmebane mot så gode lag foran familie og venner, og kanskje patrioter av AaFK og Sunnmørsfotballen, er kjempespennende.

- Det blir også en flott profilering av oss som klubb, og vi skal sørge for at dette blir ei kjempehelg for alle involverte, legger utviklingslederen til.

Det blir en ypperlig mulighet for spillere, trenere og ledere i andre klubber i distriktet til å se nærmere på noen av de fremste spillere i Norge i 16-årsklassen. 

- Så håper vi det kommer unge fotballspillere med sine trenere fra hele Sunnmøre til Color Line denne helgen for å observere, lære og få inspirasjon av å se av landets beste G16 lag og spillere i aksjon. 

EARLY BIRD

VOKSEN FRA KR. 1.100,-
B/S/H FRA KL. 550,-
KJØP SESONGKORT

 

Annonse fra Eliteserien: