Årets lagspiller - stem på din favoritt

Damian, Amalie eller Ronald blir Årets lagspiller på Sunnmøre for 2023!

Annonse:

I samarbeid med COOP, Sparebanken Møre og Sunnmøre Fotballkrets skal vi også i år kåre Årets lagspiller på Sunnmøre. Vi har fått inn en rekke gode nominasjoner, og nå er finalistene klare.

Disse er:

Damian Cruz (48 år), Sykkylven
Amalie Øieroset Haug (16 år), SIF/Hessa
Ronald Søvik Olsen (28 år), Norborg


Vinneren skal kåres i pausen mellom Aalesund og Viking søndag 26. november. Fram til fredag 24. november kan du stemme på din favoritt.

STEM PÅ DIN FAVORITT HER!
 

Bli bedre kjent med finalistene:

Damian Cruz
Alder: 48 år
Klubb: Sykkylven

Kom til Sykkylven fra Uruguay, og ble tidlig en viktig ressurs i lokalfotballen. Han har selv spilt på høyt nivå i hjemlandet, og tok med seg erfaringer og profesjonalitet inn i spillergruppa i Sykkylven. Han har bidratt sterkt både som trener og spiller, og i en alder av 48 år er han fortsatt en av de som setter standarden i treningshverdagen. I år har han hatt gleden av å dele bane med sin sønn på Sykkylvens A-lag. Damians kvaliteter kunne tatt ham til større klubber i Norge, men han valgte Sykkylven. I tillegg til å være spiller har han i en årrekke også bidratt på trenersiden - både på A-laget og for de aldersbestemte lagene.

Amalie Øieroset Haug
Alder: 16 år
Klubb: SIF/Hessa

Amalie er en knakende god lagspiller som alltid støtter laget sitt, også når det ligger under. For Amalie er laget alltid hennes største prioritet. Hun møter alltid opp på trening og legger ned en solid innsats. Amalie er en god kaptein som alltid forklarer godt om det er noe hun selv eller medspillerne bør bli bedre på. Fotballen og SIF/Hessa betyr alt for Amalie. Hun er en type som aldri gir seg, og fortsetter å gjøre sitt beste til fløyta går. En av Amalie sine fremste egenskaper er at hun alltid gjør sitt ytterste for at de rundt henne skal bli bedre.

Ronald Søvik Olsen
Alder: 28 år
Klubb: Norborg

Ronald er en god veileder for de unge spillerne, og en som alltid står frem som et godt eksempel. Han går aldri glipp av en trening, uansett vær og vind. Selv om resultatene har gått imot, har han vært en stabil bidragsyter og gjør alt for lagkameratene. Sånne som Ronald er det ikke mange av. Han stiller også opp for de yngre i fellesprosjektet KeeperAKA BNR. Der er han en av flere keepertrener, og gjør sitt for at de yngste skal få det bedre. Ronald er pålitelig, en som stiller opp på alt av dugnader, kamper og treninger. En hedersmann.
 

Premier:

• Laget som «Årets lagspiller på Sunnmøre» representerer vil få kr. 15.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 15.000,- i gavekort fra COOP.

• Klubben som «Årets lagspiller på Sunnmøre 2023» representerer vil få 5.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 5.000,- i gavekort fra COOP.

• Laget til de to finalistene som ikke blir «Årets lagspiller på Sunnmøre 2023» vil hver få 1.000,- fra Sparebanken Møre og kr. 1.000,- i gavekort fra COOP.

• Vinneren av «Årets lagspiller på Sunnmøre 2023» får sesongkort på Color Line Stadion for seg og hele familien.
 

"Årets lagspiller på Sunnmøre 2023"-juryen består av:

David Fällman (AaFK)
Mette Osvold Muri (AaFK Fortuna)
Lars Ove Valaas-Breivik (COOP)
Ida Olin Worren Hauge (Sparebanken Møre)
Bjørn Oskar Haukeberg (Sunnmøre Fotballkrets)

Vi i Aalesunds Fotballklubb vil sammen med våre samarbeidspartnere få takke alle som bidrar til et godt fotballmiljø på Sunnmøre ved å være en knakende god lagspiller.

Annonse fra Obos-ligaen: