Trening 18.02-185

Årets første for Diaw

Mamadou Diaw har vært ute med skade og i dag scoret han sitt første for året da AaFK spilte 1-1 borte mot HamKam.

21-åringen har ikke hatt en god start på oppkjøringen siden han har slitt med en skade. Han fikk med seg 11 minutter mot Brann lørdag og i dag ble 29 minutter mot HamKam. Han viste friske og gode takter med flere gode involveringer og ble kronet med en scoring som sørget for at det ble uavgjort på Briskeby Stadion.

Det lover godt for fortsettelsen for senegaleseren.

Flott redning

Etter tre minutter fikk ikke AaFK avklart skikkelig og Kristian Lønstad Onsrud plukket opp ballen og skjøt over fra 18 meter.

Bare to minutter senere skjedde det motsatte i andre enden av bana. Men Simen Bolkan Nordli skjøt rett på keeper fra 17 meter.

Omgangen var 18 minutter da Isak Dybvik Määtää sto for en fantastisk enkeltmannsprestasjon da han lekkert driblet av et par spillere og stormet mot 16--meteren, før han slo til Torbjørn Kallevåg, som sto alene på straffemerket, men dessverre var det offside.

Tre minutter senere fikk vertene en gigantisk sjanse, men Sten Grytebust kastet seg ut i full strekke og reddet glimrende forsøket fra Benajmin Thoresen Faraas fra ti meter.

Etter 25 minutter skjøt Morten Bjørlo fra 18 meter og ballen gikk like utenfor stolpen.

Bokan Nordli prøvde seg på et nytt skudd etter 31minutter, men ballen gikk via en motstander og like utenfor stolpen.

Gedigen mulighet

Den første sjansen etter hvilken fikk HamKam. De fikk frispark nede ved dødlinja og slo inn mot bakre stolpe. Aleksander Melgavis gikk opp og presset headet han ballen en meter over tverrliggeren.

Etter 58 minutter ble ballen slått i bakrommet fra Nenass til Bolkan Nordli, som slo rett inn i feltet, men ballen gikk like over hodet til Sigurd Haugen. Ballen havnet så hos Dario Canadjija, som slo to tunneler inne i 16-meteren, og ble stoppet av den tredje forsvareren da han skulle avslutte.

AaFK fikk en gratismulighet da vertene slo ballen rett i beina på en motstander, men ingen tok ansvar og avsluttet.

Halvveis ut i omgangen kom en svak klarering og Niklas Castro fikk ballen i beina. Han slo til Kristoffer Ødemarksbakken som slo videre til Mamadou Diaw, som fra 12 meter prøvde å sette ballen nede for keeper, men ballen var for nær keeperen som reddet. Der kunne det fort stått 1-0.

Scoring

Fem minutter senere sto det i stedet 1-0. Onsrud tok seg litt for lett forbi tre motstandere inn i feltet og ned til dødlinja, hvor han slo 45 grader til Pål Alexander Kirkevold som satte ballen i mål fra fem meter.

Like etter kunne det fort stått 1-1. Castro spilte en nydelig gjennombruddspasning til Ødemarksbakken som skjøt like utenfor stolpen fra 13 meter.

AaFK: Grytebust (Lansing i 29 min.) - Dybvik Määtää, Serbecic, Aarønes Holte, Rafn - Canadjija (Segberg i 28 min), Nenass, Barmen (Castro i 29 min) - Kallevåg (Ødemarksbakken i 29 min.), Haugen (Diaw i 29 min.), Bolkan Nordli

Benken: Hagen, Solnørdal

Husk at vi har kampanje på sesongkort. Gå inn og kjøp ditt kort nå. Du kan se hver enkelt kamp så rimelig som 75,- med sesongkort. Inkludert i prisen er også AaFK 2 og AaFK Fortuna sine kamper.