Åpnet målkontoen med avgjørende scoring

Mot Sogndal noterte Niklas Castro seg for sitt første mål for AaFK, en scoring som ble svært viktig for tangotrøyene.

Annonse:

Foto: Richard Nærø

Han har ristet av seg beinbruddet, og blir stadig varmere i den oransje trøya, nysigneringen som ankom Aalesund fra Kongsvinger før sesongen. Mot Sogndal var han nådeløs da han i det 90. minutt feide inn 2-1 til AaFK. Holmbert Fridjonsson slo et innlegg fra venstre, som en Sogndal-forsvarer headet rett ned i beina på Niklas. AaFKs nr. 9 gjorde ingen feil da han dunket kula i nota bak Sogndal-keeper Mathias Dyngeland. Slik oppsummerer målscoreren kampen:

- Vi stanger og stanger, og ser at tiden går. Det å få 1-1 var deilig, så pusher vi på. Jeg tenker at jeg skal ta det tunge løpet inn i boksen, og så lønner det seg og vi får 2-1. Holmbert bare fastsetter det. Alt i alt en kjempebra dag.

Aalesund hadde det aller meste av banespillet, styrte i lange perioder kampen, og trykker gjestene tilbake på banen. Selv om målene kom sent for AaFK, var seieren fortjent.

- Ja, det vil jeg si. De gir oss kampen egentlig, og legger seg ganske langt bak. Det passer oss greit. Vi får holde på ballen, men slurver litt. Ser vi på sluttresultatet, så er det greit, mener Niklas.

I løpet av de seks første serierundene har tangotrøyene møtt Start, Sandefjord og Sogndal. Det har gitt sju poeng.

- Vi har tatt poeng fra alle de antatte topplagene. Vi skal bare fortsette sånn, konkluderer den sympatiske AaFK-profilen.

Annonse fra Eliteserien: