Andrelaget vant på bortebane

Tre viktige poeng på Søre Sunnmøre.

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

Det ble målløst for AaFK 2 i forrige runde, og trener Remi Natvik ønsket seg scoringer under denne rundens kamp, borte mot Ørsta. Det ønsket fikk han innfridd. Kheirullah Ahmadzai sendte tangotrøyene i ledelsen allerede etter ett minutt. Målet kom etter at Daniel Gretarsson vendte spillet med en pasning til Tobias Aarseth Heggem, som spilte gjennom Kheirullah. Laget fra jugendstilbyen var på hugget utover i omgangen, og hadde flere målsjanser. En av dem kom etter 12 minutter da Daniel kunne doblet ledelsen med en heading, men avslutningen traff tverrliggeren.

Ti minutter senere var Ørsta frampå med en stor mulighet signert Simen Tømmerbakk Flekke. AaFK 2-spiller Pape Habib Gueye ville ikke være noe dårligere. 18-åringen var nære på å sende de oransje opp i 0-2 ti minutter før pause. Det skulle ikke stå på sjanser for AaFK 2 før hvilen i alle fall. Tre minutter før lagene gikk i garderobene ble Remi Natviks gutter tildelt straffespark. Dessverre for oss reddet Ørsta-keeper Iver Vinjevoll.

Ørsta brukte 18 minutter av andre omgang på å utligne gjestenes ledelse. Storscorer Mats Øvrebotten sendte ballen forbi AaFK 2-keeper Fredrik Opdahl. Kun fem minutter senere slo tangotrøyene tilbake. Remi Natviks elever fikk corner. Den var bra slått, og inne i feltet kunne ingen stanse Pape Habib Gueye, som headet ballen i mål. Begge lag skapte sjanser etter dette, men på overtid hamret Pape Habib Gueye ballen i mål og sørget for at tre viktige poeng ble med hjem til Ålesund.

- Ørsta ga oss god motstand, men vi kunne faktisk drept kampen i første omgang. Vi skapte mange sjanser og bommet på straffe. I dag var vi truende og tok mange riktige valg. Spillerne var flinke til å sette hverandre opp og kunne scoret mer enn tre, mente trener Remi Natvik, som sa seg godt fornøyd med en solid 1-3-seier på en vanskelig bortebane.

Ørsta - AaFK 2 1-3 (0-1)