Amund vender hjem

AaFK-legenden ansatt som toppspillerutvikler.

Annonse:

I dag ble det klart at Amund Skiri (40) vender tilbake til AaFK. Nå skal AaFK-legenden være med å bidra til å utvikle toppspillere i regionen vår. Den nye toppspillerutvikleren gleder seg til å ta fatt på oppgavene.  

- For meg er det godt å komme hjem til AaFK.

— Amund Skiri

- For meg er det godt å komme hjem til AaFK. Jobben jeg skal ta tak i er utrolig spennende, der jeg skal gi alt for at flest mulig spillere kan få oppleve det jeg har opplevd som spiller. Jeg har gått løypen selv, og vet hva det går i. Jeg kom til klubben som 18-åring og sluttet som 34-åringen. All den erfaringen, og fem år som fotballtrener skal jeg bygge inn mot toppspillere for AaFK, sier Skiri til aafk.no

Amund Skiri kommer til å rapportere til utviklingsleder Øyvind Riise Dalseth, og med et tett samarbeid med G19 og a-laget. 

- For oss er broen mellom utviklingsavdelingen og A-laget en kritisk del av utviklingsløpet. De spillerne som er unge i A-stallen og de som banker på døra fra rekruttlaget har et ekstra behov for referanser, veiledning, omsorg, noen som pirker i dem, har et ekstra øye til de og kan hjelpe de inn som etablerte spillere i a-stallen. Derfor er vi ekstremt fornøyde med å få inn Amund Skiri. Han har gått løypen selv, er så til de grader AaFK-mann og har opparbeidet seg bra erfaring som trener de siste årene.

Det sier en fornøyd utviklingsleder i AaFK, Øyvind Riise Dalseth. Han forteller videre at det har vært viktig for klubben å få på plass en struktur der unge spillere også i rekruttgruppen blir sett av A-teamet i hverdagen.

Amund Skiri kommer til å være en integrert del av både A-teamet og G19-teamet i arbeidet med å få fram unge spillere i AaFK.

Kjøp billetter til den store festdagen!
AaFK - Strømmen 16. mai kl. 18.00!

Sportslig leder Bjørn Erik Melland forteller at ansettelsen av Skiri som toppspillerutvikler blant annet har bakgrunn i et sterkt ønske om å utvikle flere unge spillere til å bli profilerte A-lagsspillere.

- Vi er veldig fornøyde med å få på plass Amund i denne rollen. Han har opparbeidet seg en bred kompetanse som fotballtrener, har flotte menneskelige egenskaper, er en legende i klubben og på Sunnmøre og har selv gått veien fra å være ung spiller til å bli en profil i norsk toppfotball.

Amund vil tiltre i stillingen 1. juni 2018.

Det er en sann glede for oss i Aalesunds Fotballklubb å ønske Amund Skiri velkommen hjem!

Annonse fra Eliteserien: