Ammitzböll ute med skade

Alexander Ammitzböll er ute resten av sesongen.

Annonse:

Foto: NTB

Det var en tydelig preget Ammittzböll som måtte hjelpes av banen etter å ha lagt nede en god stund under oppgjøret mot Haugesund lørdag.

- Det er fryktelig trist for oss, og naturlig nok enda verre for Alexander selv, sier sportssjef Bjørn Erik Melland om skaden som oppstod syv minutter ut i andre omgang under oppgjøret mot Haugesund lørdag.

Undersøkelser i etterkant viser at fremre korsbånd har røket, noe som gjør at den danske angrepsspilleren nå må gjennom både operasjon og en lang opptreningsfase.

- Han var virkelig på gang etter å ha slitt med småskader og sykdom, og alt lå til rette for et gjennombrudd i AaFK-trøya i høst, sier sportssjef Bjørn Erik Melland, som tar høyde for at det kan ta opptil ett år før han er tilbake for fullt.                      

- Vi skal nå ta godt vare på Alexander og legge forholdene godt til rette de kommende ukene og månedene slik at han er i stand til å slå hardt tilbake i første halvdel av neste sesong.

 

 

Undersøkelser viser at Alexander Ammitzbøll er ute resten av sesongen etter skaden han pådro seg i oppgjøret mot Haugesund lørdag. Les hele saken: https://www.aafk.no/nyheter/ammitzboll-ute-med-skade Vi ønsker masse lykke til med operasjon og opptrening og gleder oss stort til du er tilbake 🧡💙

Publisert av AaFK - Aalesunds FK Tirsdag 16. august 2022
Annonse fra Obos-ligaen: