- Aldri hatt så gode priser på sesongkort

AaFK er tilbake i det gode lag i Eliteserien. Og det ønsker vi at flest mulig skal ta del i. Derfor kjører vi svært gode priser på flere sesongkort.

Annonse:

Foto: NTB

Vi har unike spesialpriser til supporterne frem til 20. januar gjennom Early Bird-kampanjen, så det kan være lurt å være tidlig ute med kjøp av sesongkort til årets sesong.

Spesielt på vesttribunen kan du gjøre en svært god deal. Om du handler før 20. januar, så koster et sesongkort for en voksen 1.100,-. Det betyr at du betaler kun 73 kroner for hver hjemmekamp.

- Unik mulighet

For barn, studenter og honnør er prisen 550,-, noe som betyr at en enkelt kamp koster bare 37 kroner. Familieprisen på de to feltene er 2.420,-.

- Så lenge jeg har vært i klubben har vi aldri hatt så gode priser på sesongkort. Det er utrolig billig og langt under hundrelappen per kamp for en voksen, sier billettansvarlig i klubben, Ann Kristin Aarønes.

- Et slikt kort vil ikke koste mer enn å se Herd i 4. divisjon. Det er helt klart en unik mulighet til å se eliteseriekamper til en veldig god pris, legger hun til.

Prisene gjelder felt N og S, der førstnevnte er ståplasser mens felt S er unummererte sitteplasser.

- Det er nytt i år at vi har satt ned prisen så mye, og det gjør vi for å skape enda mer liv og røre på den delen av stadion hvor blant annet Stormen og Aalesund Support står. Vi ønsker å skape mye trøkk der.

Mange alternativ

Familiepakka er også et veldig godt tilbud for de som ønsker å gå sammen på kamp.

- De betaler omtrent prisen for det sesongkortene ville kostet for to voksne.

- Familiepakka kan også settes sammen på mange måter. Det kan være far, mor, to barn, men også far, mor, bestefar og barn eller far, onkel, student og barn. Det finnes mange alternativ. Dette er en veldig fin måte å se fotball sammen på. Å gå på kamp er jo sosialt, sier Aarønes.

Prisene på familiepakka, barn, honnør og studenter er også gode på de andre feltene om man skulle ønske å sitte et annet sted på stadion enn på vesttribunen.  

Bli en del av AaFK-familien

Fotball er best live på stadion. Ikke noe slår følelsen av å stå på tribunen og se Sigurd Haugen banke inn seiersmålet på overtid mot Molde.

- Det er det ingen som helst tvil om. Følelsen av å oppleve slike øyeblikk på stadion gjør opplevelsen til noe helt spesielt, sier Aarønes.

- En fordel er at man slipper å kjøpe billetter for hver enkelt kamp og i stedet ha en fast plass å gå til. Jeg håper også at mange ønsker å være en del av AaFK-familien og støtte laget, for vi ønsker at supporterne skal være til stede på stadion og ikke sitte hjemme. Det er jo kjekt å være til stede der det skjer.

- Det er så flott at vi får Rosenborg, Bodø/Glimt, Molde og Kristiansund som motstandere igjen, for vi ønsker å måle krefter mot de beste lagene i Norge.

Har du spørsmål angående sesongkort, ta kontakt med klubben på [email protected]

 

EARLY BIRD

VOKSEN FRA KR. 1.100,-
B/S/H FRA KL. 550,-
KJØP SESONGKORT

Annonse fra Eliteserien: