Agdestein vil skape entusiasme

Gleder seg til å by supporterne på god underholdning.

Vår nye spiss Torbjørn Agdestein er offensiv foran seriestarten i OBOS-ligaen. Han er mer enn klar for å gi alt for at det skal bli en positiv sesong sett med oransje og blå AaFK-øyne.

Se videointervju i bunnen av saken

Foto: NTB Scanpix

Annonse:
- Jeg vil spille så mange kamper som mulig, gjøre en god jobb for laget, prøve å score så mange mål at det holder til opprykk til Elitserien, og ikke minst skape en god del entusiasme på stadion til glede for supporterne, smiler Agdestein.

Det nærmer seg offisiell debut for oransjetrøyene for spissen med bakgrunn i Odd og Haugesund. I treningskampene har han allerede fått kjenne på følelsen av å finne nettmaskene på sin nye hjemmebane. Han har ingen planer om å la det stoppe der. Nå håper han at årets AaFK-lag skal score mye mål og dominere de fleste kampene. Agdestein og kompani skal gjøre sitt ytterste for å trekke til seg sunnmørspublikummet.

- Det skal være kjekt å komme på kamp på stadion. Vi skal spille god fotball og dominere de fleste kampene. Vi må bare «gønne på» og gå for tre poeng i hver kamp, slår lysluggen fast.

Lars Bohinen og resten av trenerapparatet er ikke lystne på å la motstanderne hente ut viktig informasjon fra Color Line Stadion før seriestarten tirsdag. Et par av treningene de siste dagene har gått bak stengte dører. Helt riktig, mener Torbjørn Agdestein.

- Helt siden jeg kom hit har klubben vært ganske klar på at vi kan bruke forskjellige formasjoner og angrepsvåpen. Disse ville vi teste ut. Det er ikke noe mer hokus pokus enn det. Vi trenger ikke gi vekk noe gratis til motstanderlaget før vi faktisk kommer til kampen. Jeg synes det er helt greit at vi stengte treningene. Det blir spennende å se hva vi kommer med på tirsdag, smiler Agdestein lurt.

Han vet at tirsdagens motstander ikke kommer til å gi hjemmelaget noen enkel kamp. Sogndal har ambisjoner om å rykke opp igjen til Eliteserien. Tangotrøyene må være 100 prosent påskrudd for å få kloa i tre poeng.

- Det blir en tøff kamp. Sogndal er en av opprykkskandidatene sammen med oss og et par andre klubber. Det blir sikkert en typisk første serierunde-kamp med mye fram og tilbake, og to lag som tar og føler på hverandre. Det blir spennende, men vi er innstilte på å ta kampen og gjøre det som skal til og kreves for å komme ut på topp, forteller Agdestein.


Annonse fra Obos-ligaen: