Aalesund på topp

Vi er å finne øverst på flere tabeller.

Annonse:

A-laget innehar førsteplassen i OBOS-ligaen etter tretten spilte kamper, men det er ikke bare seniorene som er i førersetet. Også toerlaget vårt i 4. divisjon ligger øverst. Det stopper ikke der, for G16-laget topper G16 Nasjonal sluttspill B-tabellen.

Foto: Srdan Mudrinic

Lars Bohinens mannskap har vunnet ni av årets tretten seriekamper. To av kampene har endt uavgjort, mens like mange er tapt. Fasit er 29 poeng og en målforskjell på 28-13. Laget står med to strake seire etter en litt svakere periode poengmessig. Søndag spiller AaFKs A-lag sin siste kamp før sommerferien. Da er det Notodden som gjester Color Line Stadion.

Aalesund 2 ligger på topp i 4. divisjon Sunnmøre og bøtter for tiden inn mål. Det ble fire mål og null baklengs mot Godøy før Hareid ble sendt hjem med 11 baklengs i sekken mandag. Bortelaget scoret to i en målfest uten sidestykke. Anders Myking Waagan og Emil Solnørdal slo til med hvert sitt hat trick. Remi Natviks mannskap har 25 poeng på ti kamper, og ligger foran Bergsøy. G19-laget vårt, som er stammen i AaFK 2, er med i NM. Der venter Levanger i tredje runde i midten av august.

Aalesund G16 ble nummer fire i G16 Nasjonal serie, og spiller nå sluttspill. De er i B-gruppa, hvor det har blitt seier både mot Bodø/Glimt (5-2) og Haugesund (2-1). Det holder til foreløpig tabelltopp. Laget, som trenes av Kristoffer Lie, er også med i NM. Charlottenlund ble feid til side i kvalifiseringen i Trondheim nylig.

Annonse fra Obos-ligaen: