Aalesund henter Kristoffer Barmen

Midtbanespilleren har signert.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Aalesund er enig med Kristoffer Barmen om en avtale som gjør midtbanemannen til AaFK-spiller, i første omgang ut 2021-sesongen. Det skjer med kort tid igjen før overgangsvinduet stenger.

Barmen har spilt hele sin seniorkarriere i Brann, og kan vise til 250 kamper, 35 scoringer og 21 målgivende pasninger for rødtrøyene. Den 190 centimeter høye midtbanespilleren har også landskamper for Norge på U18- og U23-nivå.

Det er ikke til å legge skjul på at det har stormet rundt Brann og Barmen den siste tida. 28-åringen var raskt ute og innrømmet at han hadde deltatt på det mye omtalte nachspielet på Brann stadion.

I Aalesund blir han gjenforent med sin tidligere sjef, Lars Arne Nilsen, som han har et veldig godt forhold til. Under LAN fikk Barmen flere ganger bære kapteinsbindet i Brann, og nøt stor tillit hos sjefen.

- Kristoffer er en god fotballspiller, og vil gi oss en ny dimensjon inn i en tøff høstsesong. Vi har lyktes med å få inn en spiss og en midtbanespiller med kvaliteter som utfyller den solide troppen vi har, og vi føler oss klar til å krige om et opprykk i høst, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Bjørn Erik forteller at, slik situasjonen er nå, føler klubben at det er fornuftig for alle parter med en kontrakt ut året i første omgang.

- Vi er rimelig trygge på at Kristoffer er klar for å jobbe knallhardt i denne perioden for å lykkes på egne og AaFK sine vegner, sier Bjørn Erik.


Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Kristoffer hjertelig velkommen!

Annonse fra Obos-ligaen: