AaFKs målshow fortsetter

Har scoret 19 mål på de fire siste kampene.

Aalesund fikk en dårlig start på oppgjøret mot Åsane. Håkon Lorentzen avsluttet fra like utenfor boksen, og fant nettmaskene via hanskene til Mike Lansing. Da var kampen åtte minutter gammel.

Derifra og ut handlet absolutt alt om Aalesund.

Etter 17 minutter dyttet Erlend Segberg ballen ut til David Kristjan Olafsson, som ladet kanonen og sendte ballen som et prosjektil opp i vinkelen.

Noen minutter senere var kampen snudd. Ballen ble spilt inn foran mål, og Quint Jansen kjempet ballen ut til Kristoffer Ødemarksbakken, som traff godt. Ballen endte i nettmaskene bak Åsanes keeper.

AaFK fortsatte å dominere, og like etter at halvtimen var passert kom 1-3. David Kristjan Olafsson åpnet hele Åsane med en glimrende pasning. Sigurd Haugen takket og bukket og fant nettmaskene.

Fem minutter før pause la Aalesund på til 1-4. Sigurd Haugen fikk gå upresset, danse seg forbi en motstander og klinke ballen i mål.

Starten av andre omgang var ikke noe fyrverkeri, og det tok litt tid før det skjedde noe av betydning. Sigurd Haugen og Kristoffer Ødemarksbakken hadde hver sin skuddsjanse etter mellom 15 og 20 minutter, men Åsanes keeper var med på notene.

20 minutter før slutt var Sigurd Haugen råsterk da han vendte bort en midtstopper og smalt til med et skudd som strøk stolpen. Like etter ble han erstattet av Muamer Brajanac.

Åsane spilte seg litt inn i kampen etter Aalesunds sjanser. Laget viste tendenser, og det kom noen skudd i Mike Lansing retning - uten at hjemmelaget kom særlig nærme.

Så smalt det i motsatt ende av bana! Kristoffer Ødemarksbakken satte fart og slo ballen inn foran mål. Der ventet Torbjørn Kallevåg, som på fint vis trillet kula i mål!

Joakim Hammersland trodde at han hadde redusert like etterpå da han på vakkert vis curlet ballen bak Mike Lansing, men flagget var oppe. Offside! Aalesunds amerikanske keeper så tidlig at flagget var oppe og gjorde ikke noe forsøk på å fange ballen.

To minutter før slutt gjorde Isak Dybvik Määttä ydmykelsen komplett da han ekspederte et Simen Rafn-innlegg i kassa.