AaFK-trener til Øygarden FK

Kristoffer Lie blir assistenttrener hos OBOS-ligaklubben.

Annonse:

Foto: Marius Simensen

Utviklingsleder i Aalesunds Fotballklubb, Sindre Eid, forteller at Kristoffer, som har jobbet som trener for Aalesunds G16-lag, sammen med hovedtrener Per Gidlund, er løst fra kontrakten med tangotrøyene. Dette etter å ha fått tilbud fra Øygarden FK i OBOS-ligaen.

- Vi har terminert kontrakten med Kristoffer etter hans eget ønske. Kristoffer blir assistenttrener for Øygarden, og når han får en slik mulighet vil ikke vi stå i veien for det. Dette viser at AaFK er en fin arena for videreutvikling, sier Sindre Eid.

Dette er ikke første gang en trener i Aalesunds utviklingsavdeling gjør seg bemerket og attraktive for andre klubber.

- Slik var det med Remi Natvik også, som i fjor ble trener for Arna-Bjørnar i Toppserien. Vi er stolte av å videreutvikle gode trenere, sier Sindre Eid videre.

Kristoffer Lie forteller at han setter stor pris på de to årene han har fått i AaFK, og at han har trivdes veldig godt på jobb i et svært godt miljø og med dyktige kollegaer.

- Når jeg får muligheten videre i et spennende prosjekt som dette, føles det riktig for meg å ta den. Jeg ønsker å takke AaFK for behandlingen av saken og ønsker alle i klubben lykke til videre, sier Kristoffer.

Vi i Aalesunds Fotballklubb ønsker Kristoffer lykke til i Øygarden FK!

Annonse fra Eliteserien: