AaFK-spillere på landslagsoppdrag

Det er landslagspause i Eliteserien og noen av våre spillere er på landslagsoppdrag. 

Annonse:
Vebjørn Hoff ble tatt ut på U21-langslaget som møtte Kosovo i EM-kvaliken fredag 1. september og som skal møte Israel tirsdag 5. september.

Dessverre for U21-landslaget ble det 2-3-tap for Kosovo med Vebjørn Hoff på benken hele kampen. 

- Det er veldig skuffende å tape denne kampen etter at vi ledet 2-0. Kosovo gjennomførte en bra kamp. De har noen veldig gode spillere samtidig som de kjempet hardt og vant på mye vilje og entusiasme. Men vi er først og fremst skuffet over oss selv i dag. Vi kom ikke opp på det nivået vi skal ha og dette var ingen god kamp av oss, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

Men U21-landslaget er tilbake i Norge og er klare for å revansjere seg etter tapet mot Kosovo fredag.

- Gutta var veldig skuffet etter kampen på fredag. I går brukte vi dagen på å komme oss hjem og få kampen ut av systemet og nå har vi fått ristet av oss den verste skuffelsen. Nå er fokuset på å revansjere en skuffende forestilling i Kosovo, sier landslagstrener Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

EM-kvaliken mot Israel er tirsdag er kl. 19.00. TV2 Sportskanalen sender kampen.

Uavgjort for Myking Waagan

G17-landslaget er på plass i Sverige under firenasjonsturneringen i perioden 30. august - 5. sept. Etter å ha møtt Romania og Sverige står G17 med to uavgjortresultat før oppgjøret mot Slovakia i dag kl. 14.30.

Norge G17 spilte 1-1 mot Romania i den første kampen av firenasjonersturneringen i Sverige. Anders Myking Waagan fikk spille siste 30 minuttene. 

- Når det gjelder det offensive spillet er dette den artigste, men også den mest frustrerende kampen jeg har sett som landslagstrener, kunne landslagstrener Erland Johnsen oppsummere til fotball.no etter kampen.

Lørdag var det vertsnasjon Sverige som var G17-landslagets motstander der lagene gikk målløs av banen. Myking Waagan startet kampen og ble byttet ut med Bodø/Glimts Håkon Evjen etter 71 minutter. 

I siste kamp venter Slovakia den 4. september. Det er Erlandsen siste kamp med dette landslagskullet.

– Vi håper på å avslutte turneringen, og min avslutning med denne gjengen, med en seier. Den tror jeg kommer dersom vi har innsatsen fra i dag, og er litt mer nøye med detaljene, avslutter Erland Johnsen.

Gyasi på benken

Også Edwin Gyasi er på landslagssamling med Ghana som over to kamper møter Kongo i VM-kvaliken. 

Fredag tok Ghana imot Kongo på Baba Yara Stadion i en kamp som endte 1-1. Edwin Gyasi som er med for første gang på A-landslaget satt på benken under hele kampen.

Onsdag 5. september kl 16.30 lokal tid møtes lagene igjen på  Stade de l’Unité.

Annonse fra Obos-ligaen: