AaFK signerer ny spiss

AaFK har signert den nederlandsk fødte Sør-afrikaneren Lars Veldwijk på lån.

Lars Veldwijk er en 25 år gammel spiller som er født i Nederland. Han rager 1.96 meter over bakken, og blir sett på som en fysisk sterk spiller. 

Annonse:

Foto: VDB / BART VANDENBROUCKE
Foto: VDB / BART VANDENBROUCKE

Veldwijk har spilt en rekke kamper for klubber i den nederlandske toppserien som FC Utrecht, Excelsior og PEC Zwolle. Han har også spilt i den gamle storklubben Nottingham Forest. 

Lars Veldwijk står også med en landskamp for Sør-Afrika, og er med i troppen nå. Han har hollandsk pass, men har meldt overgang til Sør-Afrika, da hans far kommer derfra.

Han har scoret 72 mål på 159 kamper. Trond Fredriksen er klar på at dette er en spiller som tilfører mye til laget. 

- Det gjør oss sterkere som lag, gjør bredden sterkere. Vi får inn en helt annen type spiss enn det vi allerede har, forteller Trond. 

Kilde tillhørende bilde: www.transfermarkt.com/lars-veldwijk

Med nærmere 2 meter over bakken blir han sett på som en fysisk spiller som er sterk i luften, men Trond forteller også at Lars er en spiller som har mer enn bare luftstyrke å by på. 

- Han har god fart og er filnk til å bevege seg, sier Fredriksen. 

Foto: VDB / BART VANDENBROUCKE
Foto: VDB / BART VANDENBROUCKE

Lars Veldwijk kommer på lån fra den belgiske eliteserieklubben KV Kortrijk. Perioden varer frem til 31. juli 2017 med opsjon på kjøp. 

Lars går inn i rekken av nederlandske signeringen klubben har gjort det siste året med Edwin Gyasi og Kaj Ramsteijn. Han vil være spilleklar umiddelbart. 

AaFK reiser til Stabæk i helgen for å spille sin første kamp i Eliteserien 2017. Lars vil være med i troppen, men om han får spille eller ikke ønsker ikke Fredriksen å røpe. Han kan derimot avsløre at i slike kamper som mot Stabæk kan Lars bli en god spiller å ha. 

- I en kamp der detaljer avgjør kan han bli viktig for oss, sier Trond.

Vi i AaFK ønsker Lars Veldwijk velkommen til oss! 

Lars Veldwijk

  • Posisjon: Angrep

  • Født: 21. august 1991 - Uithoorn, Nederland

  • Høyde: 1.96 meter

  • Tidligere klubber: FC Voldedam, FC Utrecht, FC Dordrecht(lån), Excelsior, Nottingham Forest, PEC Zwolle(lån), KV Kortrijk

  • Nasjonallag: Sør-Afrika

Annonse fra Obos-ligaen: