AaFK-juniorene slo rivalene

Vant mot MFK.

Arkivfoto: Srdan Mudrinic

Tirsdag ettermiddag var det juniorenes tur til å spille kamp på Color Line Stadion igjen. Motstander var ingen ringere enn fylkesrival Molde, og etter oppgjøret kunne de unge tangotrøyene juble for seier.

Adrian Olsvik ga hjemmelaget ledelsen på Color Line Stadion, og sikret med det at AaFK gikk til pause med 1-0.

Den første halvdelen av andre omgang ble målrik. Bare tre minutter etter endt hvile økte Mamadou Diaw til 2-0, før MFK reduserte fem minutter senere.

Tobias Seehusen Karlsbakk gjorde 3-1 noen få minutter etter reduseringen, og drøye sju minutter etterpå reduserte Molde til 3-2.

Den siste halvdelen av omgangen bød ikke på flere nettkjenninger, og da dommeren blåste av oppgjøret var det full jubel hos hjemmelaget.

Neste kamp spilles søndag, mot samme motstander, men da i Molde.