AaFK henter tidligere Arsenal-spiller

25 år gamle Jernade Meade er klar for Aalesund.

Foto: aafk.no

Engelskmannen, med bakgrunn i Arsenal og Swansea, kan bekle både backplassen og kanten på venstresida. Meade kommer som Bosman-spiller fra den svenske Superettan-klubben AFC Eskilstuna. Laget rykket ned fra Allsvenskan etter fjorårssesongen.

Annonse:
Nysigneringen er fornøyd med å være på plass i Ålesund.

- Jeg ønsket nye nytt, og når Lars ringte meg hadde vi en god prat. Dette er en klubb som ønsker å kjempe om opprykk tilbake til øverste nivå i Norge, og det er noe jeg ønsker å være med på.

Jernade Meade fikk i dag anledning til å se sine nye lagkamerater fra tribunen under dagens økt, og han var fornøyd med det han fikk se.

- Jeg ser under dagens trening at det er gode spillere i laget, så jeg ser fram til å bli kjent med spillergruppen og klubben.

AaFKs nysignering var en del av Arsenal-systemet fra 2004 til 2013. Han fikk A-lagsdebuten i ligacup-seieren mot Reading i oktober 2012, en kamp Arsenal vant utrolige 7-5. I den engelske toppklubben fra London fikk han begrenset tillit på A-laget, men har flere kamper på reservelaget å vise til. I juli 2013 gikk han til Swansea, hvor han ble sendt på lån til Luton Town.

Før engelskmannen endte opp i svensk fotball var han innom klubbene Hadley og St. Albans.

Annonse fra Obos-ligaen: