AaFK-gutter med MOT

Fire av våre spillere har denne uka møtt ungdomsskoleelever sammen med MOT.

Annonse:

Foto: aafk.no

Onsdag tok Nenass og Ståle Steen Sæthre turen til Blindheim ungdomsskole for å møte elever fra indre bydel sammen med Sverre Ræder, foredragsholder og kommunikasjonsrådgiver i MOT. Torsdag var det Jonas Grønner og Nikola Tkalcic som reiste østover i kommunen, da de to spillerne besøkte elevene ved Spjelkavik ungdomsskole.

Gjennom Aalesunds Fotballklubbs rolle som MOT-ambassadør besøkte fire av våre strålende representanter de to MOT-skolene øst i kommunen. Alle fire delte historier fra egen oppvekst som fenget ungdommene.

- Jeg fikk veldig bra inntrykk av spillerne, De er gode formidlere, som forteller på en rolig og god måte. Jeg vet at historiene de deler treffer. De var helt strålende i møte med ungdommene, skryter Sverre. 

Felles for de fire AaFK-spillerne som besøkte ungdomsskolene er at alle ankom klubben i 2018, tre av dem i sommer. 

- De fortalte hvordan klubben og lagkameratene har tatt dem imot, og der er det tydelige fellestrekk med å være ny i en skoleklasse, sier Sverre.

Den trønderske MOT-representanten var veldig glad for å høre at både Nenass, Jonas, Ståle og Nikola er blitt tatt vel imot i AaFK. 

- Det er en god kultur i AaFK som er utviklet over tid, opplever Sverre.

Bilde 20.09.2018, 13 45 42

Nikola Tkalcic og Jonas Grønner sammen med Sverre Ræder fra MOT.
Han forteller at responsen fra elevene og lærerne er veldig god. Spillerne gjorde inntrykk på både klasselederne og de unge håpefulle.

- Spillerne er forbildene til ungdommene, og jeg vet hvilke inntrykk det gjør når noen du ser opp til står foran deg og prater til deg. Elevene var ivrige i øvelser som vi kjørte, stilte spørsmål og bidro til gode seanser. Vi møtte mange herlige elever, slår han fast. 

Annonse fra Obos-ligaen: