AaFK-ansatt på veldedighetslag

Økonomisjefen sykler til inntekt for Barnekreftforeningen.

Annonse:

Aalesunds Fotballklubbs spreke økonomisjef Elin Bjerke er en ivrig syklist, og er del av Team Rynkeby Bergen. Den gulkledde gjengen sykler hvert eneste år til Paris til inntekt for forskning for behandling av barn med kreft.

Deltakerne i Team Rynkeby er personer som enten har mistet noen av sine barn av kreft, noen som har barn som er blitt friske og atter noen som bare har engasjert seg for å støtte en god sak for de aller minste. Turen til Paris skulle ha vært avviklet for 19. gang fra den 4. til den 11. juli. Team Rynkeby Bergen, som består av deltagere fra Ålesund i Nord til Austevoll i sør, vil starte turen fra St. Olavs plass i Ålesund den 4. juli klokka 11.00.  

- Turen som skulle gå til Paris i år er dessverre avlyst på grunn av Covid-19. I disse koronatider må man tenke nytt, og det gjelder også oss i Team Rynkeby. Så, i stedet for å sykle fra Oslo til Paris, må vi tenke hvordan vi kan få en fin tur, samtidig som vi får frem budskapet vårt. Hva er da mer naturlig enn å starte sykkelturen i vakre Ålesund, med målgang i Bergen? sier Elin.  

På veien nedover sykler laget innom alle sine sponsorer for å takke for støtte. Det er også mulig å støtte Team Rynkeby på sin reise ved å vippse valgfritt beløp til 547573. Alt som blir innsamlet går uavkortet til forskning på barnekreft. 

Mer informasjon på https://www.team-rynkeby.no/

Annonse fra Obos-ligaen: