600 tilskuere til kampen mot Stjørdals-Blink

AaFK møter trønderne søndag 25. april.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Først er det Sogndal som gjelder, førstkommende onsdag. Fire dager senere kommer Stjørdals-Blink på besøk til Color Line Stadion. Kampen har avspark klokka 13.00.

Det er tillatt med 600 tilskuere fordelt på tre adskilte grupper a 200 mennesker. Tribunene hoved øvre, syd-vest og syd-øst benyttes. Alle må ha tildelte plasser og det skal være 1 sete og 1 rad mellom alle.

Sesongkortinnehavere, partnere og frivillige vil først få mulighet til å sikre seg en gratis billett. Disse vil få tilsendt egen informasjon i løpet av noen dager med instruks om hvordan de kan hente seg ut billett i nettbutikken. Det blir først til mølla prinsippet som gjelder.
Billettene er som sagt gratis, men om noen ønsker å «betale» så kan de vippse 50 kroner til Vipps-nummer #126669.

Om det igjen billetter etter at fristen for «forkjøp» til disse gruppene er gått ut så vil vi legge ut disse billettene for salg i nettbutikken. Om det skjer så vil vi legge ut informasjon om dette på aafk.no.

NB! Om noen som benytter rullestol vil på kamp så ta kontakt på [email protected] og si at du kommer slik at vi får ordnet med innslipp på HC-Feltet.

Kampen streames via smp.no.

Annonse fra Obos-ligaen: