5-2-seier over Molde 2

Det ble en målrik kamp på Color Line Stadion, da Aalesund 2 sikret seg nok en trepoenger.

AaFK 2 fikk ikke åpningen de ønsket på kampen, da Martin Tornes satt inn 0-1 for gjestene bare fire minutter inn i kampen. Men ledelsen skulle ikke vare lenge for Molde 2, da Bjørn Martin Kristensen satt inn et straffespark etter 20 minutter. Henrik Melland er ofte å se på scoringslisten for AaFK 2, og fikk seg et mål i hver omgang, henholdsvis etter 29 og 52 minutter.

Mats Brænde Helle scoret i mellom med et fantastisk soloraid, der han dribler seks Moldespillere før han putter ballen i mål.

John Kitolano scoret bare to minutter senere, og gjestene fikk et trøstemål på overtid gjennom Albert Braut Tjåland.

Trener Amund Skiri hadde følgende å si om kampen:

Det var litt opp og ned. Vi startet veldig dårlig og kommer under. Da såg vi veldig nervøse og ukomfortable ut, men vi vokser inn i kampen og får oss en scoring. Etter 1-1 ser vi mye bedre ut og får oss et par til. I pausen var vi enig om å gå ut å få det fjerde ganske så kjapt, og når vi får den og 5-1 er kampen litt død.