4 Akademi spillere tatt ut på landslaget!

Fra venstre: Hauk Alvin Schieferdecker Wiig, Jacob Rønningen, Theodor Pedersen og Jonas Jacobsen er alle tatt ut til Equnior Talentleir.

Annonse:

Foto: AaFK 

AaFK fortsetter med gode landslagsnyheter, og denne gang er det Jonas Jacobsen, Theodor Kvalsund Pedersen og Jakob Rønningen som er henholdsvis tatt ut på G-15 Future, G-15 Future og G-15 landslaget. Hauk Alvin Schieferdecker Wiig er tatt ut på G-14 Future. 

Trener for G-15 laget vårt, Jonas Sunde, var svært fornøyd med nyheten om uttaket.

- En gledelig nyhet for akademiet! Jonas, Hauk, Theodor og Jakob har alle lagt ned en solid jobb over tid. Dette betaler seg og de får nå muligheten til å hente inn gode referanser igjen.

Han fortsetter:

- For Theodor blir dette tredje samling, for Jakob blir det andre samling og for Jonas og Hauk blir dette den første. Fellesnevneren til alle er at de elsker fotball, de legger ned en seriøsitet i arbeidet både på og av banen og alle fire er definisjonen på gode lagspillere, avslutter Jonas. 

Equinors Talentleir foregår i perioden 18 - 21. mars, i Sarpsborg, og det er tatt ut to tropper for 14-åringene og to tropper for 15-åringene. Målet med samlingen er at spillerne skal få nye erfaringer og referanser, kjenne hvor lista ligger, fortsette å utvikle seg, og forhåpentligvis prestere for Norge internasjonalt i årene som kommer. 

Gratulerer til alle fire! 

Annonse fra Obos-ligaen: