30.000 kroner til Blå Kors Ung

Får halvparten av scoringsbonusen.

Annonse:

AaFK scoret 30 mål i fjorårssesongen. Med 2.000 kroner fra Sparebanken Møre per nettkjenning blir det 60.000 kroner. Lørdag tok Oscar Solnørdal og Niklas Castro med seg en diger sjekk til Blå Kors Ung, som får 30.000 kroner av scoringsbonusen.

- Spillerne våre har bestemt at scoringsbonusen for 2020-sesongen skal gå til Blå Kors Ung og Natteravnene. Til sammen gir Sparebanken Møre og AaFK 60.000 kroner til det veldig viktige arbeid disse to organisasjonene utfører. Det er vi veldig stolte av, sier salgs- og markedsleder i AaFK, Morten Alnes Grundstad.

Sammen med Stig Rune Sætre og May Britt Naalsund fra Sparebanken Møre tok AaFK-representantene turen til Blå Kors Ung i Ålesund sentrum lørdag, der daglig leder Malin Strand fikk overrakt sjekken.

Niklas og Oscar fant raskt tonen med ungdommene som var til stede, og lot seg engasjere da de ble invitert med på FIFA-turnering.

- Blå Kors Ung gjør en kjempegod jobb. Det er tydelig at de har skapt en trygg og fin møteplass for ungdommer med et bredt aktivitetstilbud og fine rammer. Det er en glede for oss å kunne bidra utenfor forballbana til å styrke arbeidet som gjøres i nærområdet vårt, sier Niklas Castro.

Annonse fra Obos-ligaen: