DSC05840

3-3 etter snuoperasjon

To scoringer av Stian Aarønes Holte og en fra Sander Kilen sørget for uavgjort i treningskamp nummer to for sesongen.

AaFK startet friskt og vår nye islending fikk en kjempesjanse 5 minutt inn i første omgang. Han vendte fint opp i feltet med press i ryggen, men skuddet hans gikk høyt over Hødds målvakt. Stor mulighet for Johannsson.

0-1 (7 min): Like etter Johannsson sin sjanse vant Hødd ballen nede på midten og sendte den opp til Robin Hjelmeseth som fint la den ned til Alfred Scriven, han sendte den videre ut på venstrekanten til Martin Elveseter. På heldig vis går innlegget hans via Frøysa, gjennom beina til Hopland og datt fint til Hjelmeseth som pirket ballen mellom beina på Tor Erik i mål. 0-1 til Hødd etter 7 min.

Hødd fortsatte med gode muligheter, og Andreas Fjørtoft testet ut skuddfoten sin like utenfor 16-metren. Fin redning av Tor Erik ut til corner.

AaFK beleiret Hødd i snaue 10 minutter halvveis inn i første omgang og kom seg til flere muligheter, men det ville seg ikke helt for tangotrøyene.

0-2 (29 min): AaFK står høyt på banen og skapte store rom for Hødd. De kom med 4 mot 2 på en stor kontring. Andreas Fjørtoft fikk ballen nede på venstre og sendte Mathias Elveseter fint i gjennom aleine med Tor Erik. På iskaldt vis chippet han ballen over Tor Erik i mål. 0-2 til Hødd etter 29 minutt spilt.

Stor sjanse for Bjørn Martin Kristensen sent i første omgang. Han vinner ballen i feltet etter en corner, men skuddet hans med venstre foten sniker seg like utenfor stolpen.

Enorm kontring for Hødd helt på tampen i første omgang. Andreas Fjørtoft igjen driver fint på venstre siden, han dribler gjennom Trace Murray, og sendte ballen over til Iver Hagen som fikk ballen alene med keeper på åttemeteren. Men mesterlig innhenting av Murray gjorde at han avverget skuddet i siste liten.

Hødd gikk til pause med en 2-0 ledelse på Color Line Stadion.

Corner til Hødd 10 minutt inn i andre omgang, ballen datt ned i feltet til Tage Johansen som sendte den i mål. Men han ble avvinket for offside i forveien.

0-3 (58 min): Hødd fortsatte å angripe på Color Line Stadion. Andreas Fjørtoft og Martin Elveseter spiller «tiki-taka» med hverandre mens de driver inn i feltet til AaFK. Frøysa tar fra ballen på Fjørtoft, men den detter tilbake til Martin Elveseter som dunker ballen langs bakken ned i keeperhjørnet. Hødd øker til 0-3, 58 min spilt.

1-3 (72 min). AaFK får corner etter en fin kontring. Ny signeringen Claudio Braga slenger den inn og Stian Aarønes Holte stuper opp på første stolpe og header den inn via tverrliggeren. Redusering for AaFK.

2-3 (77 min). AaFK forsetter med enormt press. Braga dribler fint nede på høyre siden, men det blir veldig trangt. Eivind Kolve tar over og mesterlig driver forbi to Hødd-spillere nede på dødlinjen. Ballen detter bort til Atanga i feltet, som kjapt sender den videre Sander H. Kilen, han sentrer videre langs feltet bort til Stian A. Holte som plasserer den fint nede i venstre hjørnet. Midtstopper Stian Holte som vikarierer på venstrebacken har scoret 2 mål på 5 minutt etter han kom inn for bare 9 minutter siden!

3-3 (82 min). 3 mål på snaue 10 minutt og det står nå 3-3 på Color Line Stadion! Et langt utspark av Tor Erik ender opp hos Claudio Braga. Han driver ballen vekk fra Hødd forsvaret og sender Isaac Atanga igjennom på høyresiden. Atanga er alene med keeper, men velger uselvisk å sentre ballen over til Sander Hestetun Kilen som bare kan sette ballen inn i åpent nett. Det står nå 3-3!

AaFK fortsatte å angripe, men det siste målet ville seg ikke. Det endte 3-3 på Color Line Stadion mellom AaFK og Hødd.

Aalesunds FK – Hødd IL 3-3 (0-2)