3-1-tap mot Sarpsborg 08

Vi fikk ikke med oss poeng fra møtet med blåtrøyene.

Kampen starter rolig, og S08 har ballen. Men vi sliter dessverre med presisjonen når vi har overganger. Klokka er nettopp passert 18 minutter når Christopher Bonsu Baah har ballen på høyresiden, og skjærer innover i banen. Vi er alt for avventende i presset og Baah lar seg ikke be to ganger. Fra 17-18 meter ser han en luke og plasserer ballen i nærmeste hjørne, og sender dermed vertene i ledelsen.

Den første halvtimen fortsetter Sarpsborg å styre det meste som skjer på banen, og vi sliter med å finne gløden fra de forrige kampene. S08 har ballen utenfor vår 16 idet klokka nærmer seg 36 minutter, og vi sliter med å klarere ballen unna. Simon Tibbling tar i mot en pasning gjennom feltet, og header ned til Joachim Soltvedt som avslutter langs bakken og dobler Sarpsborgs ledelse.

Det måtte to baklengs til før vi våkner. Juel vinner en hodeduell inne i Sarpsborgs målfelt, og ballen ender til slutt opp hos Erlend Segberg som setter opp Isaac Atanga. Atanga lot seg nok inspirere av Joachim Soltvedt sin avslutning, og vil ikke være noe dårligere. Han får et bra treff, og banker inn reduseringen langs bakken. Den scoringen var viktig å få rett før pause, etter en omgang der vi dessverre ikke har levert etter beste evne.

De første 15 minuttene av andre omgang er ikke direkte ulik de første 45 for vår del, selv om vi er noe mer med. Sarpsborg får et hjørnespark etter 68 minutter, og Joachim Soltvedt, som har hatt en god kamp, slår ballen mot bakerste stolpe. Der står Bjørn Inge Utvik som vinner hodeduellen mot Fällman og Juel, og stanger S08 opp i 3-1.

Etter 88 minutter spiller Fardal Opseth igjennom, etter vi har hatt et balltap på midtbanen. Han fyrer av, via Juel, og ballen smeller i tverrligger. Etter litt frem og tilbake ender ballen over dødlinjen til utspill.

Klokka nærmer seg 92 minutter når et godt innlegg fra Ødemarksbakken treffer Kristensen som får satt panna på, men dessverre ender headingen i tverrligger. Et tungt tap, men allerede på torsdag venter en ny kamp, da borte mot Byåsen i cupen.

Sarpsborg 08 - Aalesund 3-1 (2-1)