3-1-tap i Egersund

Alle poengene ble igjen i Rogaland.

AaFK fikk en god start på kampen da Markus Karlsbakk fikk lurt ballen i nærmeste hjørnet etter bare to minutter. Det var godt gjort av Aksla-gutten som tok med seg ballen fra midten av Egersunds halvdel og inn i 16-meteren til motstanderlaget.

Etter åpningsmålet var det Egersund som kom til flere sjanser de neste minuttene, før kampen roet seg. Uttellingen kom ikke før etter 39 minutter. Stian Michalsen scoret på et fint frispark, og hjemmelaget økte til 2-1 like før pause.

I andre omgang var vi mer med i kampen, men klarte ikke å skape de store sjansene. Etter 83 minutter får Isaac Atanga sitt andre røde kort og vi er redusert til 10 mann. Magnus Lankhof-Dahlby øker vertenes ledelse minutter senere og Egersund vinner fortjent kampen.

Neste kamp er Hødd borte i cupen på onsdag.

Startelleveren: Sten Grytebust, Metodi Maksimov, Simen Vatne Haram, Nikolai Hopland, Thomas Grøgaard, Håkon Hammer, Eivind Kolve (ut 71'), Markus Karlsbakk, Isaac Atanga (rødt kort 83') Cláudio Braga, David Johannsson.

Innbyttere:Tor Erik Larsen, Sebastian Berntsen (inn 71'), Thomas Gulbrandsen, Amidou Diop, John Norvik, Kristian Lonebu