2-0-seier på Høddvoll

Juniorene vant den nest siste kampen i fylkesturneringa.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic

Første omgang:

Det var et motivert Hødd-lag som møtte oss fra start av. De var garantert revansjelystne etter 10-1-tapet forrige gang vi spilte, og det merket vi i første omgang. For vår egen del var den første halvdelen langt under pari, og det var en av de svakeste prestasjonene vi som lag har hatt i høst. På tross av prestasjonen ledet vi 2-0 til pause etter scoringer av Stian Aarønes Holte etter en corner, og Kristoffer Strand Ødven på et direkte frispark.

Andre omgang:

Vi ble noe bedre i andre omgang. Da skapte vi flere sjanser og var i perioder bedre spillemessig. Hødd hadde sine sjanser i denne omgangen også, blant annet en avslutning i stanga, men evnet ikke å få ballen i mål bak AaFK-keeperne. Vår største mulighet var et straffespark, men det. endte dessverre over mål. Dermed ble det ingen mål etter pause.

Trenerens kommentar:

For G19-gruppa var det første kamp der 2004-kullet var med. I tillegg spilte Henrik Melland, 2005-modell, fra start. Det er viktig å få de unge gutta inn i troppen vår og begynne å matche dem på et høyere nivå. Det var flere positive prestasjoner fra unggutta. Så vet vi at de eksisterende gutta i G19-troppen har mye mer å gå på enn de fikk vist på mandag. Nå ser vi fram mot gruppefinale mot Molde førstkommende mandag.

Kampfakta:

Hødd - AaFK 0-2 (0-2)

0-1: Stian Aarønes Holte

0-2: Kristoffer Strand Ødven

Lagoppstilling

Fornavn

Etternavn

Innbyttere

Markus

Hessen

Iver Sjåvåg (30)

Marius

Rønning

Johannes Fylling (45)

Stian

Holte

Kristian Skauvik (45)

Kristian

Skauvik

Iver Hagen (45)

Emil

Olsvik

Christian Mork Breivik (45)

Henrik

Melland

Mats Lervik (45)

Kristoffer

Ødven

 

Sverre

Orten

 

Gustav

Juliebø

Magnus Kolvik (18)

Adrian

Olsvik

 

Erik

Leandersson

Elias Erstad( 25)

 

Annonse fra Obos-ligaen: