1-1 mot KBK i generalprøven

Cláudio Braga sørget for uavgjort mot nordmøringene.

Det ble en jevntspilt kamp mot KBK i generalprøven, før vi tar i mot Stabæk i serieåpningen 1. april.

Skaff deg billett til serieåpningen her!

AaFK startet bra og etter ti minutter fikk guttene våre brutt et KBK angrep midt på egen banehalvdel, der Solskjær stormer fremover og spilte ut til høyre mot Atanga som dro seg innover mot 16-meteren. Pasningen til Atanga ble dessverre for dårlig og KBK vant ballen tilbake. Kunne blitt en farlig mulighet.

Etter 16 minutter fikk Braga ballen inne i KBK sin 16-meter og slo en kort pasning 45 grader inn mot Solskjær. KBK klarte å få beinet den ut til hjørnespark, mend et gikk over alt og alle ut av banen på motsatt side.

God periode av AaFK innledningsvis, hvor vi har ballen i farlige situasjoner rundt KBK sin 16-meter ved flere anledninger uten at vi klarer å komme til avslutning.

AaFK fikk en kjempesjanse etter 25 minutter, der et skudd på hel volley blir mesterlig reddet av Lansing i KBK-buret. Kunne fort stått 0-1 til AaFK der.

Etter 38 minutter satte Pape inn ledermålet for KBK etter svakt forsvarsspill fra hjemmelaget.

Utover i andre omgang kom KBK mer med og etter 44 minutter dro målscorer Pape seg ned langs venstre siden og slo et hardt innlegg inn foran mål. AaFK klarerte ballen foran beina på en KBK angriper.

Det ble en jevnspilt førsteomgang og slik skulle det forsette i andre, men AaFK fikk presset KBK godt i perioder. KBK kom til en stor sjanse i andre omgang, der Ruben Alte fant Willumsson inne i feltet som banket den i tverrliggeren. Men AaFK fikk klarert.

Etter 86 minutter kom scoringen vi hadde ventet på! 1-1! Cláudio Braga utlignet for AaFK. Portugiseren stanget ballen i mål fra corner på første stolpe, og det endte fortjent med uavgjort i Kristiansund.