1-0-tap mot serieleder for Aalesund 2

Aalesund 2 hadde sine muligheter, men det endte 1-0 hjemme mot Egersund som topper tabellen etter seks serierunder.

Annonse:

Foto: AaFK

Magnus Dahlby sto for gjestenes scoring etter 61 minutter. Trener Amund Skiri hadde følgende å si etter kampen.

- Jeg synes vi spiller i store deler av kampen ganske bra. Vi forsvarer oss godt i store deler av første omgang, og gir oss selv noen gode overgangsmuligheter og vi har noen gode angrep selv. Den er på mange måter bra, men vi blir trykt litt for langt bak i starten av andre omgang som gjør at de får en scoring. Det var for så vidt fortjent det, i en periode der vi detter litt i inntensiteten i forsvarsspillet og kvaliteten i angrepsspillet. Da får vi ikke angrepet ofte nok, og da får vi ikke nok sjanser i andre omgang til å få en scoring. Vi har noen, men vi ønsker mer. 

Egersund topper med denne kampen tabellen, med seksten poeng på seks kamper, og null tap så langt. Aalesund 2 ligger på plass nummer 11, like over Brattvåg, med fem poeng så langt.

- Det laget vi møter er per dags dato litt bedre enn oss. Så ærlige må vi være. De har vært topp tre i divisjonen de siste fem årene, og per dags dato leder de serien. Vi er et lag som må tilpasse oss nivået og kjempe hardt for det. Men i store deler av kampen så ser jeg et lag med et stort hjerte og et lag som prøver. Det vi vet med denne gjengen er at dersom vi fortsetter å jobbe slik, så kommer de til å bli gradvis bedre. Vi må ikke bli preget av at vi ikke får poeng ut av kamper. Det er prisen å betale med at vi rykte opp i fjor. I fjor hadde vi tøffe kamper mot lag fra tredje divisjon, nå har vi tøffe kamper mot lag fra andre divisjon. Det skal vi være glade for, for vi ser allerede at flere av guttene tar store steg her.

Neste motstander for Aalesund 2 er Vålerenga 2 borte på Intility Arena, 30. mai. 

Annonse fra Obos-ligaen: