31899666_10160694701845657_6564702399192104960_n

AaFK 2 slo tilbake

Pape Habib Gueye tegnet seg på scoringslista da unggutta tok tre poeng.

For én uke siden ble de oransje sendt hjem med fra Volda med 6-0-tap. Et revansjelystent ungt mannskap reiste seg mot Ørsta fredag kveld, og ga seg ikke før det sto 5-0 på måltavla.

Hjemmelaget, med Pape Habib Gueye fra start, klatret opp til fjerdeplass på tabellen etter seieren mot hvittrøyene. Laget har nå ni poeng etter fire kamper, ett poeng bak serieleder Emblem.

5-0 var ikke ett mål for mye etter spill og sjanser. Pape Habib Gueye fikk endelig sin debut i seriesammenheng, og viste at han kan bli en spennende spiller framover. Senegaleseren gjorde 1-0 etter 26 minutter, før han ble byttet ut til pause.

Ved sidebytte sto det fortjent 1-0 til hjemmelaget etter et spillemessig overtak, dog uten de helt store sjansene. Andre omgang startet mye friskere. Etter 50 minutter doblet Anders Myking Waagan ledelsen.
3-0 kom ved Erlend Nicolai Fjelstad i det 55. minutt. AaFK ga seg ikke, og la på til 4-0 i det 82. minutt ved Isak Dybvik Määtä.
Ørsta hadde lite å svare med, og på overtid sørget Jonas Flo for nok en AaFK-scoring. Unge Flo fastsatte sluttresultatet til 5-0.

Neste seriekamp for AaFK 2 er fredag 18.mai. Da tar vi den korte turen ut til ytre bydel. Da er det duket for bortekamp mot SIF/Hessa på Skarbøvik Stadion KGB.

Aalesund 2 - Ørsta 5-0 (1-0)