Bortesupportere

Velkommen til Ålesund og Color Line Stadion!

Annonse:

Bortetribunen på Color Line Stadion er på tribune øst, felt G nedre og G øvre. Her har vi egen kiosk, samt eget adskilt sanitæranlegg. Stormen og Aalesund support befinner seg på motsatt banehalvdel, på tribune vest, felt Z nedre og øvre.

Kjøp av billetter på bortefeltet på Color Line Stadion gjøres på besøkende lags hjemmeside.

Parkering av busser er på utsiden av bortetribunen. Utenom dette er det gode parkeringsmuligheter rundt stadion og i sentrum gjennom blant annet Aksla parkering.

Supporterutstyr som er tillatt på stadion inkluderer trommer, megafon, to stangs, flagg og banner. Det er ikke lov med politiske ytringer eller banner, to stangs eller flagg med rasistiske og/eller diskriminerende tekster.

Vaktene er instruert til å opptre høflig og behandle dere som gjester. Dersom dere opplever noe annet, vil vi gjerne ha beskjed om dette.

Politiet i Ålesund har lang og god erfaring med fotballsupportere og vil forsøke å være minst mulig synlige før, under og etter kamp. Dersom politiets atferd oppleves som problematisk, vil vi gjerne ha beskjed om dette også.

Alkohol er ikke tillatt å nyte på tribunen. Ved brudd på dette reglementet må det påregnes bortvisning.

Barer/Restauranter i området:

De fleste AaFK-supportere samles på Brooklyn sportsbar, som ligger sentralt i Keiser Wilhelmsgate 24-26.

Ålesund sentrum har en rekke utesteder og barer som byr på konserter, DJ-er, quiz, teater og show. Hyggelig stemning finner du over alt.

For tilreisende supportere som ønsker å samles litt før kampstart anbefaler vi følgende steder:

TOLDBODEN

Toldboden ligger på Skansekaia i Ålesund sentrum. Her er uteservering med utsikt mot Molja og Brosundet. Lunsj fra klokken 12.00. Mandag - fredag 12.00 - 23.00 fredag, og lørdag 12.00 - 02.30.

TERMINALEN 

Byens store klubbscene som har tatt Ålesund med storm. Her kjøres det livekonserter med kjente navn, bingo, quiz og eventer både i ukedager og helg.

SMUTTHULLET

Et av byens puber med biljard og gjerne livemusikk på søndager. Ligger i Einarvikgata 21.

DIRTY NELLY

Byens irske pub i Kirkegata 1. Her vises fotball jevnlig på pubens storskjermer. Åpent mandag - torsdag 15.00 - 01.00, fredag og lørdag 15.00 - 03.00, og søndag 12.00 - 01.00.

BACHUS LOUNGE & CLUB

Stort utested sentralt plassert i Keiser Wilhelmsgate. Fredag er det 18-årsgrense, lørdag 20 år.

Annonse fra Eliteserien: