Forumregler

Regler for diskusjon

Annonse:

Regler for diskusjon
For at debattene skal bli interessante og utbytterike for alle våre brukere, er det visse regler som må følges. Reglene er minimumskrav. Vi anmoder om at du for øvrig bruker sunn fornuft og er omtenksom overfor de andre debattantene.

- Du er personlig ansvarlig for innholdet i debattinnleggene du publiserer, og vil holde oss skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av dine debattinnlegg.
- Du kan ikke skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.

- Du forplikter deg til ikke å krenke privatlivets fred eller bryte opphavsrettsbestemmelsene.

- Gjentatte postinger av samme innlegg, såkalt "spamming", eller andre forsøk på å ødelegge debatten er ikke tillatt.

- Vi forbeholder oss retten til på hvilket som helst tidspunkt å redigere eller trekke tilbake innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg i diskusjonsforumene. Vi forbeholder oss også retten til å fjerne innlegg som ikke holder seg til temaet i den debattgruppen det er postet i.

Annonse fra Obos-ligaen: