Dette er Tango+

Alt du trenger å vite om sesongkort som abonnement.

Annonse:

Hva er Tango+?

Tango+ er som et vanlig sesongkort, men på delbetaling. Du har fast sete og tegner abonnement uten å måtte tenke på fornyelse eller frister.

Tango+ tilbys innen to kategorier; Tango+ Oransje og Tango+ Blå. Tango+ Oransje gjelder på feltene R, S og Z. Tango+ Blå gjelder på feltene A, F, J, K, L og P.

Priser som del av Earlybird-tilbudet

Tango+Oransje

Voksen: 99,-/mnd.
Honnør/student: 49,-/mnd.
U18: 49,-/mnd.

Tango+ Blå

Voksen: 99,-/mnd.
Honnør/student: 49,-/mnd.
U18: 49,-/mnd.

Hvordan bestiller jeg Tango+? 

  • Bestillingen skjer via Tango+ (ticketco.events)
  • Du går fram på samme måten som når du bestiller billett eller sesongkort.

Fordeler med Tango+

  • Vi vil gi deg friheten til å velge
  • Vi vil forenkle hele kjøpsprosessen
  • Vi vil gjøre det enklere økonomisk
  • Du vil aldri trenge å fornye kortet

Et sesongkort er en enkel og grei betaling, men det er kanskje ikke den beste løsningen for alle. Du er bundet hele året og må deretter fornye hvert år. Sesongkortabonnementet Tango+ er løpende, og du vil aldri miste plassen din om du ikke avslutter abonnementet. Du kan starte abonnementet ditt når du vil, og nyte alle fordeler med sesongkort fra dag én. Fordelene med sesongkort og Tango+ vil alltid være de samme!

Hvordan benytte abonnementet Tango+ på kampdag?

Når du har sikret deg sesongkortabonnement, vil du motta en bekreftelse på kjøpet via e-post og/eller sms. Kampbilletten er i form av en QR-kode, som du kan laste ned på telefonen din og lagre i Wallet (iPhone) eller WalletPasses (Android-telefon). Når du kommer til stadion vil våre verter scanne QR-koden, og du slipper inn og finner setet ditt. Husk at du også kan skrive ut billetten hjemme.

  • Hvor ofte må jeg bytte QR-kode?
    • QR-koden din er den samme hele veien. Du må kun bruke en annen QR-kode når du slutter abonnementet ditt og starter opp på nytt. Skulle du miste QR-koden din ta kontakt med [email protected], så hjelper vi deg.

Bindingstid og oppsigelse

Tango+ har en oppsigelsestid på 1 måned og en bindingstid på 6 måneder, og regnes fra den første dagen i måneden etter tegning av abonnementet. Oppsigelse må sendes til [email protected]. Abonnementet løper ut måneden etter den måneden oppsigelsen finner sted, dog ikke slik at abonnementet uansett ikke opphører før utløpet av bindingstiden.

Annonse fra Obos-ligaen: