Sesongkortholder – vår viktige nøkkelspiller.

Nå trenger vi deg på laget, kanskje mer enn noen gang.

Annonse:

Foto: NTB Scanpix

2020 er sesongen vi skal vise at vi er tilbake i Eliteserien, der vi hører hjemme. Vi ser frem til kamper mot Molde, Kr. Sund, Brann, Rosenborg og Vålerenga, men koronaviruset har snudd opp ned på fotballen og resten av verden og har ført til at seriestart ble utsatt og at de første kampene må spilles uten publikum på tribunene. Vi vil takke dere med sesongkort for tålmodigheten dere har vist de siste månedene.

Vi vet med sikkerhet at årets første seriekamp, mot Molde tirsdag 16. juni, må spilles uten publikum. Det samme gjelder årets andre hjemmekamp mot Brann onsdag 24. juni. Det er kun lagene og arrangørstab som får lov til å være til stede på Color Line Stadion. Selv om vi svært gjerne skulle hatt dere med sesongkort her, så er det altså ikke tillatt akkurat nå.

Husk å få med deg kampen på TV. Den sendes på TVNorge (åpen kanal). Her er oppsettet på serierundene som er berammet pr i dag.

Norsk fotball jobber hardt for å overbevise myndighetene om at det er mulig å gjennomføre fotballkamper innenfor smittevernsreglementet. Vi har et håp om at vi om ikke så altfor lenge får lov til å slippe inn noe publikum, og da står så klart dere med sesongkort fremst i køen. Merk at det kan bli kamper der ikke alle med sesongkort vil kunne slippe inn, og da vil vi gjennom loddtrekning blant sesongkortholdere bestemme hvem som får slippe inn.

Perioden med korona og at vi ikke vet når eller om vi kan få publikum i år gjør at den økonomiske fremtiden til AaFK er usikker. Salg av billetter, sesongkort og partneravtaler har av naturlige årsaker stoppet opp. Myndighetene har laget kompensasjonsordninger uten at de foreløpig har truffet toppfotballen godt. Vi venter fortsatt på forbedringer på pakkene, men vi vil uansett ikke vil få dekket alt vi har tapt som følge av situasjonen.

Vi trenger din hjelp

Vi ber derfor at DU, som gjennom å ha kjøpt sesongkort som har vist at du er en trofast AaFK-supporter, står ved kjøpet ditt uavhengig av hvor mange kamper du får se på Color Line Stadion i år. Vi ser løpende på flere løsninger for de eventuelle kamper du mister som sesongkortholder, men på grunn av den uoversiktelige situasjonen velger vi å avvente å komme med mer informasjon før vi vet tydeligere hvordan sesongen til slutt vil bli.

I forbindelse med usikkerheten rundt når sesongkortholdere kan komme på kamp, har hovedligapartner til Eliteserien, Altibox, en tilleggsfordel til alle som har sesongkort hos en Eliteserieklubb. Hvis du har Altibox TV kan du nå få tilgang til å se alle kampene på TV hos TVNorge og Eurosport under tiden som smittevernstiltakene ikke tillater at vi har publikum på stadion. Dersom du er kunde hos Altibox med valgfrihet, sparer du med dette 15 poeng som du kan benytte på annen god underholdning. Har du Eurosport inkludert i din produktpakke, blir det ingen endring. Klikk her for å registrere deg for å få tilgang .

Hvis du allerede nå vet at du uansett hva, gjennom tykt og tynt, vil beholde ditt sesongkort, ber vi deg fylle inn skjemaet nederst i denne saken. Dette vil bidra til at vi kan få en viss forutsigbarhet for videre planlegging.

Oransje og blå, hilsen oss i

Aalesunds Fotballklubb.

 

Annonse fra Eliteserien: