Vil du bli del av AaFK-familien?

Sunnmøres stolthet søker frivillige på mange områder.

Annonse:

Det nærmer seg sesongstart med stormskritt. 30. mars åpner vi borte mot Kjetil Rekdals Start, og 6. april er det duket for årets første hjemmekamp. Kongsvinger kommer på besøk, og vi skal være klare!

Siden det hele startet for snart 105 år siden har mye av klubbens virke vært bygget på frivillighet. Slik er det også i 2019.

- Uten våre fantastiske frivillige hadde det ikke vært mulig å gjennomføre kamper på Color Line Stadion, sier arrangementsansvarlig Kristin Herje Nørve.

Vi har et veletablert apparat med frivillige som har ulike oppgaver, alt etter interesse og kvalifikasjoner, og vi trenger flere.

- Medieproduksjonsteamet skal øke sitt tilbud i våre kanaler, og søker skribenter. I tillegg trenger vi flere stadionverter som tar imot publikum på kampdager og sørger for at alle besøkende trives, forteller Kristin.

Les mer om de ulike oppgave du kan ha som frivillig her.

Som frivillig får du Umbro-plagg, invitasjon til frivilligfest, tilbud om én bortetur per sesong og en unik nærhet til Sunnmøres stolthet.

- I tillegg får du attest og nyttig arbeidserfaring fra en av regionens aller sterkeste merkevarer. Vil du vite mer om hvilke roller vi trenger folk i, er det bare å ringe meg på 922 20 946, sier Kristin.

Vil du registrere din interesse for frivillig arbeid i AaFK, kan du gjøre det her.

Annonse fra Obos-ligaen: