Viktig signering på Color Line Stadion

Avtale om gatelag på plass.

Annonse:

Color Line Stadion har vært arena for mange gode signeringer gjennom årenes løp. Søndag ble en svært verdifull avtale underskrevet av klubben, Ålesund kommune og Fotballstiftelsen. Aktørene har sammen startet gatelag, et tilbud som retter seg mot mennesker med alle slags former for rusavhengighet, mennesker under rehabilitering og dem som har klart å bli rusfrie.

Foto: Marius Simensen

- AaFK tar samfunnsansvar og starter opp gatelag for rusmisbrukere i tett samarbeid med Fotballstiftelsen og Ålesund kommune. Målet vårt er å bidra til mennesker som trenger støtte og veiledning i livet. Et gatelag skal være et tiltak som gir aktivitet og samhold, og skal stimulere til en vei ut av rusmisbruk, sier AaFKs klubbdirektør Geir S. Vik.

Sammen med Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal og Marianne Smith Magelie fra Fotballstiftelsen signerte Vik papirene like før AaFKs kamp mot Nest-Sotra. Dermed er et nytt lag snart på plass i Sunnmøres storstue.

Det blir trening på Color Line Stadion to ganger per uke, der spillerne får en profesjonell trener fra AaFK, og Ålesund kommune stiller med miljøterapeut. I forkant av trening er det felles lunsj, og spillerne får låne tøy og fotballsko til trening.

Fotballstiftelsen

Ålesund Kommune

Annonse fra Obos-ligaen: