- Vi er ute etter tre poeng

Lars Bohinen mener AaFK må følge planen til punkt og prikke for å få med seg noe fra Stavanger.

Annonse:

Pinsa synger på siste verset for i år, og OBOS-ligaen er i gang igjen. Sju kamper går av stabelen mandag, før runden avsluttes med toppkampen mellom Viking og Aalesund i Stavanger tirsdag klokken 19.00.

Foto: Srdan Mudrinic

Som påpekt i før kampen-artikkelen her på aafk.no er det flere usikkerhetsmomenter før avreise. Flere spillere har slitt med skader, og ennå er ikke Lars Bohinen og trenerteamet helt sikre på hvem som starter og hvem som får plass på benken mot de mørkeblå fra Rogaland tirsdag.

- Førsteelleveren er ikke klar. Det er et par spørsmålstegn der, og svarene får vi ikke før tirsdag. Det er et langt løp, dette her. Den ene kamp mot Viking handler i prinsippet om tre poeng, den også, så jeg vil ikke gamble med spillernes helse i forhold til å ha dem klar til tirsdag, og så miste dem til kampen mot HamKam og kampene etter der igjen, svarer Bohinen på spørsmål om førsteelleveren er klar. 

AaFK har hatt mye å juble for denne sesongen, og er ubeseiret etter åtte serierunder. Mot Viking i Stavanger er hjemmelaget favoritter, mener Lars Bohinen. Foto: Srdan Mudrinic.
AaFK har hatt mye å juble for denne sesongen, og er ubeseiret etter åtte serierunder. Mot Viking i Stavanger er hjemmelaget favoritter, mener Lars Bohinen. Foto: Srdan Mudrinic.

Selv om det er Aalesund som topper tabellen, gir den tidligere Nottingham Forest- og Blackburn-profilen favorittstempelet til Bjarne Berntsens mannskap.

- Det går på troppen vi har til rådighet, formen til Viking og det at de har hjemmebane. De må nok finne seg i å være klare favoritter, vurderer Bohinen.

Likevel understreker han at AaFK også denne gang går til oppgjøret med planer om å innkassere full pott. Men enkelt, det blir det ikke. 

- Vi legger planer for å vinne fotballkamper, slik er det alltid. Det er måten å gjøre det på som varierer. Vi er ute etter tre poeng, men innser at vi må spille en taktisk veldig god kamp for å holde Viking unna. Spillerne må utføre planene til punkt og prikke, påpeker Lars.

Se videointervju med Lars Bohinen her: 




Annonse fra Obos-ligaen: