Tøff match mot en god motstander

Annonse:

Det ble som forventet en tøff kamp mot Spartak Moskva, men AaFK fikk vist fram flott angrepsfotball.

Førsteomgang ble ikke slik som gutta så for seg. De første 45 minuttene slet AaFK både framover og bakover, men allikevel var det AaFK som kom til første store muligheten etter ni minutter.

Aron Thrandarson får muligheten til å sende AaFK i føringen, men i stede er det tidligere AC Milan-spilleren Luiz Adriano som sender Spartak i ledelsen minuttet senere.

AaFK prøver men får det ikke til å stemme og i stede er det Spartak Moskva som presser.  Spartak har vært frampå et par ganger og kunne fort ha ledet  2 – 0 etter 25 minutter. Men en mesterlig redning av Andreas Lie forhindrer dette.

Etter 32 minutter får AaFK corner som til slutt ender hos Gyasi som får skutt upresset. Dessverre går skuddet 3 – 4 meter til side for mål.

Fem minutter senere ruller Spartak Moskva opp et angrep som ender med innlegg til en umarkert Roman Zobnin. Russeren gjør ingen feil og skyter ballen mellom beina på Andreas Lie. 2 – 0 til Spartak Moskva.

Resten av omgangen kontrollerer det russiske laget kampen og flere mål blir det ikke.

Hever seg mange hakk

I 2. omgang snur kampen seg og AaFK hever seg betraktelig.

Omgangen er knappe tre minutter gammel før Gyasi nok en gang kan redusere for AaFK. Innlegget fra Aron Thrandarson ender  opp hos en umarkert Gyasi som skyter ballen til side for mål.

AaFK presset fremover flere ganger og det burde ha vært redusering etter 53 minutter.

AaFK setter opp et angrep fra midtbanen og etter to – tre trekk ender ballen opp hos Gyasi som får skutt på mål innenfor 16-meteren. En god keeper-redning forhindret et fortjent Gyasi mål.

AaFK løftet seg enormt og det ble spilt vakker fotball på venstresiden til Spartak. Arnarson og Fet kombinerte fint og sistnevnte fikk til slutt lagt inn til Mos som scorer, dessverre ble det blåst for en hårfin offside.

Usikkert hva Trond og trenerteamet har sagt i pausen, men det har tydeligvis fungert. Spartak kom ikke til en skikkelig mulighet før det var spilt 65 minutter.

Så lykkes det for hardtarbeidende AaFK. Etter 71 minutter får AaFK frispark fra 19 – 20 meter.

Kaptein Riise slår et presist frispark og finner pannebrasken til Daniel Gretarsson. Fortjent redusering til AaFK. Forsvarspilleren har virkelig funnet scoringsformen om dagen.

De neste 10 minuttene senket intensiteten seg betraktelig, og Spartak tok over mer av  kampen. Det etter 35 minutter med mye AaFK.

Etter 81 minutter spilt kommer Spartak opp på høyresiden til AaFK. Serdar Tasci får lagt inn til Quincy Promes, som alene med Andreas øker til 3 – 1.

Rett etter kan AaFK nok en gang redusere.

Ramsteijn fosser framover fra egen banehalvdel og tråkler seg forbi 3 – 4 spillere før han spiller veggspill med Gyasi. Han sentrer ballen tilbake til umarkert Gyasi som for 3. gang denne kampen ikke lykkes med avslutningen.

Flere muligheter ble det ikke og kampen ender 3 – 1 til Spartak Moskva.