Tilbake på vinnersporet!

Ekstremt deilig snupoerasjon ga tre viktige poeng mot Ullensaker/Kisa.

AaFK fikk et baklengsmål midt i fleisen allerede etter 57 sekunder, men viste karakter og kom tilbake. Et selvmål, samt nettsus fra Fridjonsson og Gueye sørget for seier.

Det startet som nevnt på verst tenkelig vis da Nicolay Solberg rett etter avspark løftet ballen i en fin bue over Andreas Lie i AaFK-buret. De to topplagene ga de 4476 tilskuerne en relativt underholdende kamp fram til halvspilt omgang. Så skulle det virkelig bli kok på tribunene. Da slo Adam Ørn Arnarson la inn fra høyre mot landsmann Holmbert Fridjonsson. Den storvokste islendingen satte ballen i mål via Morten Sundli.

AaFK skapte småfarligheter, men det var Ull/Kisa som igjen skulle ta føringen. Dette skjedde sju minutter før pause. Ballen falt ned i beina til Ole Andreas Nesset som avsluttet godt forbi Andreas Lie. Dermed kunne gjestene mot spillets gang gå til pause med ledelse.

En god Holmbert Fridjonsson skulle skape balanse i regnskapet 20 minutter ut i andre omgang. Islendingen ble lagt i bakken i boksen, tok straffen selv og hamret den ned i venstre hjørne. 2-2 på CLS!

Så ble en kar ved navn Pape Habib Gueye byttet inn ...

Senegaleseren har imponert denne sesongen, og fant igjen veien til nettmaskene. Først skapte han trøbbel hver gang han hadde ballen og hver gang han ikke hadde den. 18-åringen var svært aktiv og utnyttet slitne Ull/Kisa-bein. Etter 83 minutter var han konge i lufta på et godt slått Fredrik Carlsen-hjørnespark. Ballen stanget Pape rett i nota.

3-2 holdt seg til dommeren blåste av, og dermed kunne hele stadion juble for tre etterlengtede poeng.

AALESUND - ULL/KISA 3-2 (1-2)