TangoTV: Dette vil Aron forbedre

Islendingen avslører sine egne mål for høsten.

Annonse:

Foto: Srdan Mudrinic.

Aron Thrandarson spilte første omgang mot Brattvåg, og hadde fått hele andre omgang til å reflektere over innsatsen mot gultrøyene da aafk.no møtte ham etter kampen. Han var tidvis lett på foten og viste prov på sin gode teknikk mot gjestene. Etter 27 minutter tråklet han seg elegant gjennom og kom til innlegg. AaFK skapte flere sjanser, men det ville seg ikke for tangotrøyene denne vakre sommerkvelden.

- Det var deilig å være i gang igjen, men ikke deilig å tape. Vi må bli mer effektive, mener Aron, som til tross for lette bein og fine detaljer ikke var helt fornøyd med egne prestasjoner.

- Jeg må spille bedre mot Sandnes Ulf. Forhåpentligvis får jeg trent godt denne uka og brukt tida godt, sier islendingen, som har satt seg som mål å produsere flere målpoeng denne høsten.

- Jeg må score og assistere mer, slår han fast.

Han forventer at søndagens ligakamp mot Sandnes Ulf blir tøff, og mener det blir viktig for serielederne å starte med en seier. Selv om laget ligger på topp, er det ikke rom for selvtilfredshet, forteller islendingen.

- Vi må ikke bli for fornøyde selv om vi ligger øverst på tabellen. Vi må jobbe hardere, spille bedre og utvikle spillet vårt, avslutter Aron.

Se videointervju med den slepne teknikeren her:




Søndag møter vi Sandnes Ulf.
Kjøp billetter her.

Annonse fra Obos-ligaen: