TangoTV: - Alle i trening

AaFK skal spille tre kamper i løpet av åtte dager. Da hjelper det veldig å kunne velge fra en skadefri tropp.

Annonse:

Foto: Bildbyrån

HamKam borte i ettermiddag, Molde hjemme onsdag og Raufoss borte neste søndag. Et tett program for tangotrøyene for å si det mildt.

- Vi har alle i trening. Kvaliteten er bra, humøret er bra, og energien på plass, forteller hovedtrener Lars Bohinen.

Gode forutsetninger med andre ord, for de neste dagene krever sitt av stallen. Krever mye gjør det også av sjefen sjøl, som må tenke litt mer enn én kamp om gangen.

- Vi nødt til å ta hensyn til at vi har tre kamper på en uke. Da er det ikke nødvendigvis naturlig at vi stiller med det samme laget, sier Lars.

- Det blir en balansegang for oss å plukke tre lag på én uke som alle skal ha nok energi og trøkk i seg til at vi skal vinne disse kampene. Den største utfordringen denne uka her er laguttaket, mener han.

Nå er det likevel fullt fokus på det som skjer på Briskeby klokka 15.00. Lars er ute etter en balansert tilnrming til møte med Gaute Helstrups mannskap.

- Vi er nødt til å gå inn i den kampen med tanker om at vi skal dominere, men samtidig ha respekt for at HamKam har et bra, spillende lag om vi lar dem spille, lyder det fra Lars, som oppmoder de mange tilreisende fra Sunnmøre om å levere like godt fra tribuneplass som i fjor. Flere av klubbens frivillige, og selvfølgelig en rekke av våre supportere, tar turen til Hamar for å støtte gutta søndag.

- Hvis de klarer å være like gode som i fjor, så er vi veldig fornøyde. Klarer de å toppe det, så har vi en tolvte spiller, smiler Lars.

Se hele videointervjuet her:


Annonse fra Obos-ligaen: