Stenger enkelte formasjonstreninger

Vi gjør noen endringer som gjelder for enkelte kamper i 2019-sesongen.

Annonse:

Sportsavdelingen i Aalesunds Fotballklubb har besluttet at treninger hvor A-laget øver inn formasjon og kampplan i forkant av enkelte utvalgte serie- og cupkamper denne sesongen, vil være stengt for publikum og presse. 

Vurdering om hvilke kamper dette vil gjelde, blir gjort løpende og vil bli informert om i forkant. Til helgens kamp mot Start vil formasjonstreningene onsdag og torsdag være lukket for publikum og presse.

- Vi har forståelse for ulike syn på denne beslutningen, men vi ønsker ikke å gi motstanderne viktig informasjon som de kan dra nytte av. Laget legger ned et viktig arbeid for å forberede seg til kampene, og vi ønsker på denne måten å være best mulig forberedt uten at motstander kjenner for godt til våre kampplaner. Klubblokalene er åpne, kaffekannene står fremme, og pressen har tilgang til oss andre i klubben under formasjonstreningene, forklarer sportslig leder Bjørn Erik Melland. Etter treningene vil avtalte intervju gjennomføres som normalt. 

Intervjuforespørsler for spillere og trenere rettes til medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik på mail (jonatan@aafk.no) eller telefon (90286868) Dette for at spillerne og trenerne ønsker å stille til intervju så godt forberedt som mulig.

Vi ber om forståelse for disse endringene.

 

Annonse fra Obos-ligaen: