Sikre deg billett i dag!

Sju lange år med venting er over. 16. mars er det igjen duket for Kick Off i AaFK-regi.

Mange sunnmørspatrioter har gode minner fra Kick Off i forkant av fotballsesongen. Sist utgave gikk av stabelen i 2011, en sesong alle Aalesund-supportere for alltid vil forbinde med jubel. 2011 var året vi tok vår andre cupfinaleseier, mye takket være legenden Michael Barrantes og hans to nettkjenninger i finalen mot Brann.

Annonse:
I 2018 jakter oransjetrøyene opprykk til Eliteserien. Tenk å kunne sparke i gang enda en jubelsesong sammen med flere hundre andre med hjertet i AaFK! Hele klubben er mer enn klar, og på scenen står vaskeekte Aalesund-ptarioter som klør etter å gi alt under årets Kick Off.

Amund & Herman Band kommer til Terminalen Byscene med en rykende fersk AaFK-låt. I tillegg er John John ute med nytt materiale, en kjærlighetssang til byen og klubben i sitt hjerte. Og selvfølgelig blir Hymnen fremført, så majestetisk som bare Luffen Valle og 3 tenorer kan gjøre det. Luffen har med seg Leif Remmen, Håvard Storeide og Svein Riise. Stemmeprakt så det holder!

A-laget kommer også, sammen med hele det hardtarbeidende trenerteamet. Bli med og gi gutta en boost foran seriestarten når samtlige i stallen skal presenteres i fullt draktsett.

Bare dager igjen nå, til vi åpner dørene for et etterlengtet Kick Off på Terminalen - midt i hjertet av Ålesund sentrum.

BILLETTER KR. 250,-
Billetter fåes kjøpt hos Tikkio.com
og i Tangoshop mellom kl. 09.00 og 15.00
(18 års aldersgrense)

Dørene åpner klokken 20.00, og arrangementet starter kl. 21.00.

Bli med og spark i gang opprykksjakten 2018.

Festen fortsetter på Terminalen etter showet!


Annonse fra Obos-ligaen: