Seier mot Brattvåg

AaFK spilte i kveld den første av årets oppkjøringskamper hjemme mot Brattvåg IL. Det endte med en 3-0 seier til de oransje og blå.

Trond Fredriksen stilte med sterk ellever fra start mot Brattvåg, men gutta trengte de første 15 minuttene for å komme inn i varmen. Mostafa Abdellaoue scoret det første og eneste målet i første omgang.

- Godt å komme inn å score

— Sebastian Andreassen

Etter pausen gikk det mer Aalesunds FK sin vei. Brattvåg åpnet best, og fikk tidlig i omgangen et mål annullert for offside. Etter det økte AaFK trykket og styrte for det meste resten av kampen.

Tero Mäntylä økte ledelsen til 2-0 midt ut i andre omgang, før unggutt og innbytter Sebastian Andreassen banket inn 3-0 målet. "Det er godt å komme inn å score et mål" sa Sebastian etter kampen.

- Hadde ikke vunnet noen Tippeligakamp i dag

— Trond Fredriksen

Neste fredag er det ny treningskamp hjemme mot Hødd. Trond Fredriksen forteller at det er viktig å fokusere mer på tempo og feil i uken som kommer før kampen.

Både Kaj Ramsteijn og Pål vestly Heigre fikk sine aller første spilleminutter for AaFK da de spilte hver sin omgang.

Intervjuene med Sebastian og Trond kan du se i videoene under.