Presenterte "Sunnmøres ildsjel" for fotball-Norge

Klubbdirektør Geir S. Vik og partneransvarlIig Sarah Isabella Aarøe har representert AaFK på markedssamling i Oslo.

Annonse:

Den nasjonale markedssamlingen for klubbene i Toppserien, OBOS-ligaen og Eliteserien gikk av stabelen på Intility Arena i hovedstaden torsdag. I tillegg til partnere av de tre ligaene hadde også klubbene med seg et knippe partnere. AaFK reiste sammen med Sparebanken Møre og COOP.

 - Begge har gitt tilbakemeldinger om at dette var veldig givende å være med på. Begge våre partnere fikk utbytte av samlingen, og føler at dette var vel investert tid, sier klubbdirektør Geir S. Vik.

Sarah holdt et innlegg om "Sunnmøres ildsjel", et konsept AaFK kjører i samarbeid med nettopp Sparebanken Møre og COOP, samt Sunnmøre Fotballkrets.

- Fire av klubbene som var med på samlinga hadde blitt bedt om å holde innlegg om prosjekter som har gjort suksess. "Sunnmøres ildsjel" er et godt eksempel på hvordan et topplag, sammen med sine partnere, løfter fram innsatsen som legges ned i breddefotballen, forteller Sarah.

Ildsjel_980x400

- Ildsjelene vi vil løfte fram legger ned tusenvis av timer for et trygt og godt lokalmiljø. Det er i tråd med både vårt og våre partneres samfunnsansvar, der vi jobber for at Sunnmøre skal være en region for gode oppvekstvilkår, hverdagsliv og utvikling på flere fronter, sier hun videre.

AaFKs representanter reiser hjem fra Oslo med stort utbytte av samlingen etter å ha utvekslet erfaringer og idéer med de andre toppklubbene på kvinne- og herresiden i norsk toppfotball.  

Annonse fra Obos-ligaen: