Økt eksponering med nye flater

Vi har byttet ut vårt digitale arenareklame-anlegg, noe som betyr svært positive konsekvenser for annonsørene.

Annonse:

Torsdag ledet stadionansvarlig Stein Ivar Formo det omfattende arbeidet med å få på plass det nye anlegget. Nå strekker de digitale reklameflatene seg lengre enn noensinne. Til hjemmekampen mot Ull/Kisa søndag 2. juni skal anlegget benyttes for første gang.

Stadionansvarlig Stein Ivar Formo og Sverre Øiehaug i full gang med å pakke ut vårt nye digitale arenareklame-anlegg.
Stadionansvarlig Stein Ivar Formo og Sverre Øiehaug i full gang med å pakke ut vårt nye digitale arenareklame-anlegg.

- Det skal bli utrolig herlig. Vi har fått på plass et av Norges flotteste digitale arenareklame-anlegg. Vi går fra 180 til 245 løpemeter, og får en synlighetsflate fra cornerflagg til cornerflagg. Begge kortsidene og den ene langsiden dekkes. For bedriftene som har tegnet avtale om digital arenareklame betyr dette full eksponering i TV-sonen og til publikum på stadion, sier en svært glad klubbdirektør i AaFK, Geir S. Vik.

- En økning fra 180 til 245 løpemeter betyr 65 meter mer synlighetsflate per kamp for kunden. Har du seks visninger per kamp innebærer dette 400 meter mer synlighetsflate. Per sesong har man dermed en økning på 6000 meter, hvor man når ut til et lokalt, regionalt og nasjonalt publikum, forteller Geir.

Det forrige anlegget har sett sine bedre dager og måtte byttes ut. Vi får nå et anlegg med pixel 10, som gir et godt og klart bilde. For AaFKs del innebærer dette samtidig et styringssystem som åpner opp for mer fleksibilitet i hva som kan presenteres. Etterspørselen blant bedriftene i regionen vår har vært høy, forteller Geir. De som ønsker å annonsere via de digitale flatene på stadion bør ta kontakt snarest.

- AaFKs kontaktperson er medieansvarlig Jonatan Arvidsen-Osvik. Nærmere informasjon får man ved å ta kontakt med ham. Har man grafiker i bedriften, eller kanskje en avtale med et reklamebyrå, har man gode forutsetninger for å lage et godt innhold. Uansett er vi behjelpelige når det gjelder utforming og rådgivning, forklarer AaFKs klubbdirektør. 

 

Annonse fra Obos-ligaen: