Markedssjefen går til Sunnmørsposten

Torsdag formiddag orienterte Kjell Slinning ansatte i klubben at han gir seg som markedssjef i AaFK for å gå over i en ny og spennende stilling som administrerende direktør i Sunnmørsposten.

Slinning vil jobbe ut oppsigelsestiden i klubben, og vil fratre sin stilling 1. januar 2018.

Annonse:
Stor takk til alle

Etter ti år i klubben er det en stolt og ydmyk markedssjef som gir seg i klubben.

- Stor takk til alle medarbeidere, samarbeidspartnere, spillere, trenere og frivillige i klubben som har gjort min tid her til en fantastisk opplevelse. Jeg har vært så utrolig heldig at jeg har fått anledning til å arbeide her i AaFKs mest suksessrike periode, både økonomisk og sportslig, noe som har gitt meg mange stolte øyeblikk.

Selv om markedssjefen gir seg har han stor tro på at klubben i framtida vil være «Sunnmøres stolthet»;

- Det er selvfølgelig trist å forlate klubben - og så mange jeg har arbeidet nært sammen med i mange år, men nå føles det riktig å overlate plassen til noen andre. Jeg er uansett sikker på at alle de dyktige medarbeiderne vil sørge for at AaFK også i framtida vil være, og representere vår region på en flott måte i toppen av norsk fotball. Nå skal jeg ha fokus på å gjøre en god jobb for klubben ut året, før jeg begynner i Sunnmørsposten på nyåret, sier markedssjef Kjell Slinning.

Kjell har vært Markedssjef på AaFK-laget i 11 sesonger på rad, og etterlater seg ei sterk og god markedsavdeling som har alle gode forutsetninger til å lykkes videre i fremtiden.

-  Kjell har ledet laget som har bygget opp en portefølje av næringslivspartnere siden 2007, og AaFK er i dag en av Sunnmøres sterkeste merkevarer. Det er smigrende for AaFK som organisasjon å se våre medarbeidere er attraktive for spennende topplederstillinger i andre deler av næringslivet, sier administrerende direktør i AaFK Geir S. Vik

Nå er klubben på utkikk etter erstatter. 

- Salg, marked og hele det kommersielle området i AaFK er et svært attraktivt felt for riktig vedkommende, og nå er prosessen i gang med å finne den rette lederen på dette området, sier Geir S. Vik.

Vi takker Kjell for flott innsats over mange år, og ønsker han all lykke til videre med å lede Sunnmørsposten i en spennende medietid.

Foto: Marius Simensen

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: