Målhungrige megleres magiske aften

De ansatte ved Meglerhuset Nylander og deres samarbeidspartnere levde ut drømmen på Color Line Stadion.

Annonse:

Rosenborgs egen supermann, Roar Strand, i AaFK-drakt, selfier på indre bane, sugende løp, 12 nettkjenninger, ananasbrus fra Oskar Sylte som bestemannspremie og ellers full kampdagsproduksjon. Det ble minnerikt da Meglerhuset Nylander og deres partnere, totalt 32 menn og kvinner, møttes til fotballkamp på AaFKs storstue en lørdag i september.

Slitne, men lykkelige patnere av Meglerhuset Nylander med pust i bakken. Foto: Sarah Isabella Aarøe.
Slitne, men lykkelige patnere av Meglerhuset Nylander med pust i bakken. Foto: Sarah Isabella Aarøe.

I AaFK-drakter til odel og eie, med etternavn og nummer bakpå, marsjerte laget bestående av Meglerhuset Nylanders partnere ut til tonene fra Tippeliga-hymnen av 2016 - akkurat slik AaFK-spillerne gjør når det er hjemmekamp på stadion. Skulder til skulder gikk motstanderne fra Meglerhuset Nylander, i egne, svarte og blå drakter. Partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe holdt orden på arrangementet, og var i tillegg ballhenter. Dommertrio var på plass for å sørge for at alt gikk ordentlig for seg. G19- og AaFK 2-trener Remi Natvik ledet det ene laget, G16-trener Kristoffer Lie det andre. I medieproduksjonsrommet styrte speaker Sven Giske spakene, blant annet måltavla som til slutt viste 8-4 til Meglerhuset Nylander. Opplegget høstet mye skryt fra deltakerne.

- Fy flate så gøy! Alt fra å få utdelt dommer, se draktene henge der, gå gjennom lagoppsett, reklamene over anlegget, linjedommere,
masse selvpåførte skader, en haug med trege løp som ble bra fordi det var 100 prosent innsats og speaker med ironi. Kan ikke huske sist jeg var med på noe så komplett, lyder dommen fra en av Meglerhuset Nylanders partnere, Fredrik Poulsen, leder for Boligkjøperforsikring / advokat MNA.

Også RBK-legenden Roar Strand, nå markedssjef i Takst-Forum Trøndelag. Han hygget seg stort på stadion og kledde virkelig oransje og blått. 

- Jeg hadde aldri tenkt eller drømt om å ta på meg en Aalesund-drakt, men det var noe spesielt å komme ut på banen der, da dere spilte
sangen min når vi varmet opp før den store kampen på Color Line
Stadion, sa Strand, som la til til at han ønsker AaFK lykke til med innspurten i OBOS-ligaen.

42227765_954641038070422_5218998998286729216_n
God stemning på benken. Foto: Sarah Isabella Aarøe.

Veldig mye av rammen for turen til Sunnmøre ble gjort mulig gjennom 62°NORD, som tilbyr et bredt spekter av opplevelser og overnattingssteder. Reisefølget fra Trøndelag opplevde mye av det vi sunnmøringer er så heldige å har rett utenfor stuevinduet. Topptur til Jønshornet og besøk ved Ona fyr var storstilte opplevelser, men viseadministrerende direktør og partner i Meglerhuset Nylander, Erik A. Øye, trekker fram opplegget på Color Line Stadion som turens høydepunkt.

- Selve rammen på arrangementet var helproft. Fra vi ankom VIP-
avdelingen til lunsj og peptalk med Ivar Morten Normark, til vi dro
noen timer senere ble vi særdeles godt ivaretatt. Alle detaljer var nøye planlagt, og gjennomføringen var langt over forventning, slo Øye fast.

Etter 2 x 30 minutter med svette, puls og store opplevelser på kunstgresset bar det tre etasjer opp, hvor ISS tok imot Meglerhuset Nylander og deres partnere til litt after match-forpleining. 

Interessert i opplevelser som dette?

Ta kontakt med partneransvarlig Sarah Isabella Aarøe.
975 83 822
[email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: