Ja, vi har skuffet

Vi sunnmøringer liker ikke å komme tomhendte hjem. Vi i AaFK har gjort det altfor ofte denne sesongen.

Vi har skuffet. Vi forstår supportere som kanskje mener at vi ikke lenger har gjort oss fortjent til deres støtte. Forhåpentligvis vil likevel et naboderby med nerve kunne skape engasjement og liv og røre.

Annonse:
For dette er fotball og da er alt mulig. Toget har ikke gått. Løpet er ikke kjørt. Det er muligheter. Førstkommende lørdag er en slik mulighet. Det er en dag for å la alt som var før og jakten på syndebukker hvile. Det er NÅ det gjelder.

Når (poeng)nøden er størst sies det at hjelpen er nærmest. For oss vil den hjelpen være deg, deg, deg og deg her på Color Line Stadion. Enten du er 100 prosent med oss eller skuffet, sint, forbannet eller kanskje noe resignert over at vi ikke har prestert. Vit at dere alle er ønsket. Uten dere er vi ingenting, men vi vet også at vi må gi noe tilbake. Bryte et mønster av mindre gode prestasjoner.

Vi sviktet helt i kampen mot VIF, men de øvrige resultatene gikk litt vår vei. Derfor er kampen mot KBK på lørdag viktig. Alt bør ligge til rette for et fotballdrama.

Med din medvirkning tror vi det fortsatt er mulig å skape en folkefest rundt en kamp som vil ha så mye nerve som den mot KBK. Det vil skje mye i byen før kampen, det vil skje mye rundt stadion før kampen og det må skje mye under kampen!  Vi må angripe muligheten og skape øyeblikkene. Det er mye man kan være redd for her i verden. Fotball bør definitivt ikke være en av de tingene.

Nordmøringene har snart kjøpt hele borteseksjonen og kommer i hopetall. Vi håper at sunnmøringene også stiller opp denne lørdagen til en etterlengtet opptur for de oransje og blå. Og kanskje er det slik at gammel kjærlighet ikke ruster selv om den settes på prøver: Forhåndssalget av billetter er lovende og VIP-avdelingen er snart utsolgt. 

Billettbestilling AaFK - KBK

«Å komme sammen er en begynnelse. Å holde sammen er fremgang. Å jobbe sammen er suksess».

Håper å se deg.

Geir.

Annonse fra Obos-ligaen: